ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Kellys AXIS 2009 vs Bergamont Transmit 2009

<< < (6/7) > >>

Yanek:
ну якщо ми плавно перейшли з обговорення вєліків, до обговорення магащинів, то і я вліплю свої пару хфілософських цитат:

Сім самураїв троха правий. Бо таки добре, що не тільки дядя Гена, чи дядя Володя ті ровери продають. Все таки спеціалізований магазин-це плюс для міста полюбому.
Однак, та тьотя, наскільки я знаю з достовірних переказів, дісно не надто приємна (хоча не схильний судити по комусь з чужих слів).
враховуючи то, що хоч якось в організації Велодня поміг магазин Імпульс, який до роверів має посереднє відношення, в СпортПлюсі принаймні адекватно пояснили свою ситуацію і сказали чому в них то не виходить, а  РОверБайк сказав нахнадо, то ставлення в мене до них відповідне. Для тих людей то просто заро***ння бабла.
Наврядче, Самураю "вона впряглась робити той магазин" - вона просто просікла файну нішу на ринку.
Магазин як магазин..хоча якщо в неті і там ціни однакові - то я б тут теж принципів не робив. При потребі дійсно є сервіс, можна представити якісь претензії, чи накрайняк вивіску побити:)) *punisher*
Дописано : 25.06.2009, 00:27:01київський БШ??? (Київський БайкШоп bikeshop.com.ua, Дніпровський БайкШоп bikeshop.dp.ua)
посвітіть

Віталько:
Кагбе від теми ідем, а з київським БШ мав проблеми, порахували не той товар, потім повернули тільки 50 чи 60% різниці обгрунтувавши це якоюсь конвертацією по курсу долара взятого з під дупи.

Andrizzio:
Аффтар, якось реагуй  *dontknow* . Писати тут ше чи нє ?  :)
Дописано : 25.06.2009, 13:56:07
--- Цитата: JeD від 25.06.2009, 10:12:09 ---Я би порадив автору теми вибирати той із двох, в який влізе ширша гума, все решта несуттєве...

--- End quote ---

а нафіг на гібрид широка гума *rtfm* 

Sonce:

--- Цитата: Сім самураїв від 24.06.2009, 23:08:15 ---Віталік, ти з тими екзаменами шось озвірів останнім часом. якшо ціна однакова - то брати краще в Тернополі.  бо можна помацати, поміряти, посидіти....а не через нет - як кота в мішку. + гарантія. + обслуговування і претензії - якшо шось.
якби ти не любив РБ - це єдиний по-людський веломагазин нашого міста. і велике спасибі його власниці, шо вона впряглась робити той магазин, а не відкрила черговий бутік з шмотками.
хтось може і не в курсі, а я пам2ятаю часи відкриття, коли конкуренти потовкли їй вивіску.

--- End quote ---

якщо на рахунок ровера то дійсно дешевше замовити в неті...а в ровер байку то так прийшов помацав подивився і замовив в неті...
я дівчині замовляв вел недавно в дніпрі взяв на 350 грн дешевше..різниця все таки є...

Віталько:
Агов, схаменіться - створіть собі тему і говоріть про покришки

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version