ну якщо ми плавно перейшли з обговорення вєліків, до обговорення магащинів, то і я вліплю свої пару хфілософських цитат:
Сім самураїв троха правий. Бо таки добре, що не тільки дядя Гена, чи дядя Володя ті ровери продають. Все таки спеціалізований магазин-це плюс для міста полюбому.
Однак, та тьотя, наскільки я знаю з достовірних переказів, дісно не надто приємна (хоча не схильний судити по комусь з чужих слів).
враховуючи то, що хоч якось в організації Велодня поміг магазин Імпульс, який до роверів має посереднє відношення, в СпортПлюсі принаймні адекватно пояснили свою ситуацію і сказали чому в них то не виходить, а РОверБайк сказав нахнадо, то ставлення в мене до них відповідне. Для тих людей то просто заро***ння бабла.
Наврядче, Самураю "вона впряглась робити той магазин" - вона просто просікла файну нішу на ринку.
Магазин як магазин..хоча якщо в неті і там ціни однакові - то я б тут теж принципів не робив. При потребі дійсно є сервіс, можна представити якісь претензії, чи накрайняк вивіску побити:))
Дописано : 25.06.2009, 00:27:01
київський БШ???
(Київський БайкШоп bikeshop.com.ua, Дніпровський БайкШоп bikeshop.dp.ua)посвітіть