Мандрівки > Заплановані
18-23 липня 2009 р. Велосплав
Romko:
Поки не в новій темі, але може бути цікавим для тих, кому довго :)
Отож, 21-22-23 червня, маршрут Велосплаву без сплаву, І категорія складності (бл. 300 км.)
Запрошую приєднатися! Можливо ще встигните з офісів відпроситися? ::)
Якщо щось надумаєтесь, то дзвоніть завтра до обіду - запишу в маршрутну книжку, тел. 8 067 3512637
Dreamland:
гарний маршрут - но не зможу - один в офісі залишився. тримаю всі конекти та ловлю всі пінги...
teodor4ik:
--- Цитата: Dreamland від 17.06.2009, 23:21:21 ---гарний маршрут - но не зможу - один в офісі залишився. тримаю всі конекти та ловлю всі пінги...
--- End quote ---
то ти не офісний планктон... ти офісний ЗУБР!!
xlibes:
Отак подивитися у що нас перетворює робота і стає сумно, не життя, а "унилоє гавно"...
Хто придумав тут роботу? І заодно із нею і купу професійних хворіб і болячок?
То якось не конструктивно. Так не має бути...
teodor4ik:
--- Цитата: xlibes від 18.06.2009, 10:14:30 ---Отак подивитися у що нас перетворює робота і стає сумно, не життя, а "унилоє гавно"...
Хто придумав тут роботу? І заодно із нею і купу професійних хворіб і болячок?
То якось не конструктивно. Так не має бути...
--- End quote ---
анедот поповоду...
сидить негр під пальмою і хаває банан...
підходить до дього білий бізнес:
- чо сидиш просто так, давай замутим фірму по продажу бананів?
- а нахуа?
- ну як нашо... збереш бананів, продаш, наймеш інших негрів, піднімеш баблосов немеряно...
- а нахуа?
- №;%%!! буш сидіти ніц не робити а бабло тече...
- а нахуа, я і так сижу ніц не роблю, а банани є.
є така річ як "споживацьке суспільство" тобто в тобі закладають культуру споживання... жили ж люди в печерах? не мали пралок і холодильників, на роботу(полювання) ходили пішки і нічо... жили...
елементарно наша тяга... треба мати хату-вкалуй, тра машину-вкалуй, тра ровера-вкалуй... а можна ніхрена не робити, ритись по сміттяркам, і назбирувати там харчів і того шо тра... але то тож робота... можна сісти біля церкви і співати пісень... повір на хліб назбираєш...
просто тут все йде з упором на Вау фактор (пелевіна читав?) мені тра бо у всіх є, а в мене нема... це сознатєльно пропогандують і розкручують всіма доступними способами... особливо в країнах з розвинутою кредитною системою...
вот і працюємо на все це...
Навігація
Go to full version