ТехМайданчик > Ровери
Найлегші велосипеди
xlibes:
Змахують на макети :)
4.21.2007:
чудові ровери - тільки кілька річної давності
teodor4ik:
маю зара легку мтб раму думаю шось чимполегше з неї скласти... потрібні поради гуру, шо вішати чимлегшого(в розумних фін. межах)?
покшо тіко хоне шатуни на ній є...
яка вилка полегше? (покшо мислю про пайк рц 34-36)
система?
шо буде якшо поставити шосерні втулки?
гума?... мінімально кроскантрійна
ободи?
тормоза певно вібряки полегше будуть ніж дицки?
тобто задача не задрочитися по саме німагу, а просто полегшити собі життя... на пару кг
CoRacK:
--- Цитата: teodor4ik від 16.10.2009, 15:06:46 ---маю зара легку мтб раму думаю шось чимполегше з неї скласти... потрібні поради гуру, шо вішати чимлегшого(в розумних фін. межах)?
покшо тіко хоне шатуни на ній є...
яка вилка полегше? (покшо мислю про пайк рц 34-36)
система?
шо буде якшо поставити шосерні втулки?
гума?... мінімально кроскантрійна
ободи?
тормоза певно вібряки полегше будуть ніж дицки?
тобто задача не задрочитися по саме німагу, а просто полегшити собі життя... на пару кг
--- End quote ---
V-brakes Avid SD 5 або 7
Гума Maxxis FlyWeight 490
Втулки шосерні Новатек на промах
Обода ZAC 2000 пістоновані
Вилка RockShox Recon Race чи просто Recon, якщо модельний ряд старіший
Ланцюг ХТ чи LX, касета LX чи ХТ :)
Шпиці якісь з DT.
Erazel I-st:
Я б вилку Rock Shox REBA ставив. Б.У. у нас при везінні за 300-350 уе мона найти. Можна звісно SID але він дорогущий. Гуму я б радив Maxxis High Roller 2.1 Відносно легка і відносно дешеве в міру зубата накатиста резина. Це якщо ти хочеш робити КК байк. Педалі я б радив якісь рамочні(типу стальна рамка по периметру, а не велика платформа як на топталках).
Всякі перекидки і ланцюги ти вже маєш.Касету я б радив ту ХТ що я хотів брати. Радив би поебеїти карбоновий руль і винос. Карбонові кільця під руль можу дати 1-2. Це реально карбонові, а не якісь "під карбон". Звісно ваги вони не поменшать сильно, але "НА СТИЛЬ" саме те.
Навігація
Go to full version