ТехМайданчик > Ровери
Найлегші велосипеди
CoRacK:
--- Цитата: erazel від 17.10.2009, 10:06:56 ---Я б вилку Rock Shox REBA ставив. Б.У. у нас при везінні за 300-350 уе мона найти. Можна звісно SID але він дорогущий. Гуму я б радив Maxxis High Roller 2.1 Відносно легка і відносно дешеве в міру зубата накатиста резина. Це якщо ти хочеш робити КК байк. Педалі я б радив якісь рамочні(типу стальна рамка по периметру, а не велика платформа як на топталках).
Всякі перекидки і ланцюги ти вже маєш.Касету я б радив ту ХТ що я хотів брати. Радив би поебеїти карбоновий руль і винос. Карбонові кільця під руль можу дати 1-2. Це реально карбонові, а не якісь "під карбон". Звісно ваги вони не поменшать сильно, але "НА СТИЛЬ" саме те.
--- End quote ---
Maxxis High Roller 2.1 теж непогані, але в них є мінус - швидко стираються по асфальту.
Rock Shox REBA звичайно було б краще, але щоб купити за такі гроші, дійсно треба, щоб сильно пощастило. За Rock Shox RECON зараз хочуть 2700 грн. Правда він практично новий і 2009 року випуску.
teodor4ik:
--- Цитата: CoRacK від 17.10.2009, 19:41:04 ---Maxxis High Roller 2.1 теж непогані, але в них є мінус - швидко стираються по асфальту.
Rock Shox REBA звичайно було б краще, але щоб купити за такі гроші, дійсно треба, щоб сильно пощастило.
--- End quote ---
які бувають реби? сл варта уваги?
Erazel I-st:
SL, Race. TEAM чим відрізняються непомню.
Віталько:
Опціями - десь більше наворотів - десь менше. Але всі дуал еір ніби, хоча вже 2010 рік вийшов, може знов шось поміняли.
П.С. А я ванілу за 560 баксів бачив :)
Erazel I-st:
SL Вітальку. А це значить що це 2005 десь рік. В 6-7 ввели цифрове позначення моделей.
Памятаю що Тім і Рейс ідентичні окрім ваги(різні матеріали корон), а от в чому Сл відрізняється непомню.
Навігація
Go to full version