ТехМайданчик > Ровери
Найлегші велосипеди
Dreamland:
Оце давно був нарив сайт - де виставляють кастомні суперлегкі велосипеди.
Найлегший шосейник - 3195 грами
Найлегший МТБ - 5012 грами
Найлегший двохпідвіс - 6152 грами
Всі велосипеди та їхні характеристики - тут.
Erazel I-st:
ГОВНО то все. Подивися на вагу запчастин. СІД 8хх грам. Ти у це віриш? Я мало. Явно вийняли все що треба і не треба. Велосипеди явно тільки для того щоб дрочити на них і кататися по паркету. Модельки і небільше. Як на мене велосипед в першу чергу має бути велосипедом - засобом для катання і прогулянок. А вже потім фетішом для дрочіння.
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 11.06.2009, 14:52:02 ---ГОВНО то все. Подивися на вагу запчастин. СІД 8хх грам. Ти у це віриш? Я мало. Явно вийняли все що треба і не треба. Велосипеди явно тільки для того щоб дрочити на них і кататися по паркету. Модельки і небільше. Як на мене велосипед в першу чергу має бути велосипедом - засобом для катання і прогулянок. А вже потім фетішом для дрочіння.
--- End quote ---
а на шо ж ти тоді дрочиш? на Core I7 ???
Erazel I-st:
тед, я не дрочу, я юзаю. ;) те що мені треба я купляю. А дрочерством на щось не страдаю, якщо треба то назбираю грошей і куплю для використання. якщо ж не треба то й дрочерствувати небуду. Як на мене хай краще велосипед важить 13 кг а не 5. зате не розвалиться коли я на ньому буду вкручувати по лісі або зіскочу з моста на каналі. А гасло "ВАГА ПЕРШ ЗА ВСЕ" рулить лише в професійних КК змаганнях де спонсор сам надає райдеру всю необхідну техніку і міняє її в разі поломки. Але щось я небачив щоб на професійних компонентах хтось із нормальних людей катав, хіба що всякі велодрочери.
Dreamland:
ех - дєрєвня - шо ти шариш в лайтвейт *dontknow*
Навігація
Go to full version