Мандрівки > Заплановані
6 червня - ранкова поїздка
Anri1214:
А зараз прокататися ніхто не хоче???
Erazel I-st:
ну я десь в 14 годині виїзджати буду. десь по місту катнутися хочу. Але я на РокМашині, так що тобі вряд лі складу цікаву копанію, бо там де поїду я в тебе колеса погне, а з такою швидкістю як їздиш ти я тебе буду рік доганяти ;D . Корака пни. може він виїде.
Anri1214:
--- Цитата: erazel від 06.06.2009, 13:30:03 ---ну я десь в 14 годині виїзджати буду. десь по місту катнутися хочу. Але я на РокМашині, так що тобі вряд лі складу цікаву копанію, бо там де поїду я в тебе колеса погне, а з такою швидкістю як їздиш ти я тебе буду рік доганяти ;D . Корака пни. може він виїде.
--- End quote ---
Давай якісь його контакти...))) :)
Дописано : 06.06.2009, 13:33:16
--- Цитата: erazel від 06.06.2009, 13:30:03 ---ну я десь в 14 годині виїзджати буду. десь по місту катнутися хочу. Але я на РокМашині, так що тобі вряд лі складу цікаву копанію, бо там де поїду я в тебе колеса погне, а з такою швидкістю як їздиш ти я тебе буду рік доганяти ;D . Корака пни. може він виїде.
--- End quote ---
і взагалі було б добре якби я мав і твої якісь контакти, а то ми собі так проїхались а крнтактами так і не обмінялись :(
teodor4ik:
--- Цитата: Anri1214 від 06.06.2009, 13:31:46 ---....а то ми собі так проїхались а крнтактами так і не обмінялись :(
--- End quote ---
він спецом не дав... бо не хоче більше в лузерах кататись... :D ;D :D ;D :D
Erazel I-st:
Неа, Тед, тут ти в корні неправий. Я таки контакти дав. А тобі, якщо будеш флудити, дам КОНТАКТОМ. А він стальний і твердий, ой довго ще сісти тоді незможеш :D
Навігація
Go to full version