ТехМайданчик > Ровери
Вибір вилки, порадьте будь ласка.
Sancho11:
--- Цитата: Філько від 06.09.2012, 22:12:05 ---Гаряче у вас тут :-) А людина просто запитала, яку вилку краще брати для їзди по звичайному міському бездоріжжю... :)
--- End quote ---
+
Sancho11:
Орієнтовна ціна 1000грн Вилка для найнера, можна бу. Для КК
Andrizzio:
--- Цитата: Sancho11 від 06.09.2012, 23:03:17 ---Орієнтовна ціна 1000грн Вилка для найнера, можна бу. Для КК
--- End quote ---
зразу треба було казати :D, за 1000 вибирати не прийдеться, а ше пошукати треба :D
зараз прийде Еразель і буде казати шо всьо нормально, найнери тільки з'явилися, такшо б/у не густо, хіба хтось стокову простішу апгрейдить.
Філько:
--- Цитата: Andrizzio від 07.09.2012, 00:19:53 ---... за 1000 вибирати не прийдеться, а ше пошукати треба ...
--- End quote ---
130 баксів за б\у вилку для міського "паркетника" то є мало?
Чоловік же не для змагань ровер складає - певно йому не тре професійної комплектухи :)
Шось я сумніваюсь шо по маршруту навколо озера ровер за 4к долярів якось дуже комфортніше піде, ніж ровер за 700 баксів - тут уже чиста психологія працює: раз я витратив більші гроші - значить воно мусить бути краще.
Для поїздки з вітерцем по більш нетривіальній трасі - хоча б в тому ж топільче - це да. Всякі там додаткові примочки помічні, а так - просте міряння пуньками :)
Andrizzio:
--- Цитата: Філько від 07.09.2012, 09:10:30 ---130 баксів за б\у вилку для міського "паркетника" то є мало?
Чоловік же не для змагань ровер складає - певно йому не тре професійної комплектухи :)
Шось я сумніваюсь шо по маршруту навколо озера ровер за 4к долярів якось дуже комфортніше піде, ніж ровер за 700 баксів - тут уже чиста психологія працює: раз я витратив більші гроші - значить воно мусить бути краще.
Для поїздки з вітерцем по більш нетривіальній трасі - хоча б в тому ж топільче - це да. Всякі там додаткові примочки помічні, а так - просте міряння пуньками :)
--- End quote ---
ти читав шо хоче чоловік? КК найнер! а в ровері за 700 долЯрів якраз такі вилки стоять шо всі їх міняють.
Навігація
Go to full version