ТехМайданчик > Ровери

Вибір вилки, порадьте будь ласка.

<< < (18/20) > >>

Sancho11:

--- Цитата: Філько від 06.09.2012, 22:12:05 ---Гаряче у вас тут :-) А людина просто запитала, яку вилку краще брати для їзди по звичайному міському бездоріжжю...  :)

--- End quote ---
+

Sancho11:
Орієнтовна ціна 1000грн Вилка для найнера, можна бу. Для КК

Andrizzio:

--- Цитата: Sancho11 від 06.09.2012, 23:03:17 ---Орієнтовна ціна 1000грн Вилка для найнера, можна бу. Для КК

--- End quote ---

зразу треба було казати  :D, за 1000 вибирати не прийдеться, а ше пошукати треба  :D

зараз прийде Еразель і буде казати шо всьо нормально, найнери тільки з'явилися, такшо б/у не густо, хіба хтось стокову простішу апгрейдить.

Філько:

--- Цитата: Andrizzio від 07.09.2012, 00:19:53 ---... за 1000 вибирати не прийдеться, а ше пошукати треба  ...

--- End quote ---

130 баксів за б\у вилку для міського "паркетника" то є мало?
Чоловік же не для змагань ровер складає - певно йому не тре професійної комплектухи :)
Шось я сумніваюсь шо по маршруту навколо озера ровер за 4к долярів якось дуже комфортніше піде, ніж ровер за 700 баксів - тут уже чиста психологія працює: раз я витратив більші гроші - значить воно мусить бути краще.

Для поїздки з вітерцем по більш нетривіальній трасі - хоча б в тому ж топільче - це да. Всякі там додаткові примочки помічні, а так - просте міряння пуньками  :)

Andrizzio:

--- Цитата: Філько від 07.09.2012, 09:10:30 ---130 баксів за б\у вилку для міського "паркетника" то є мало?
Чоловік же не для змагань ровер складає - певно йому не тре професійної комплектухи :)
Шось я сумніваюсь шо по маршруту навколо озера ровер за 4к долярів якось дуже комфортніше піде, ніж ровер за 700 баксів - тут уже чиста психологія працює: раз я витратив більші гроші - значить воно мусить бути краще.

Для поїздки з вітерцем по більш нетривіальній трасі - хоча б в тому ж топільче - це да. Всякі там додаткові примочки помічні, а так - просте міряння пуньками  :)

--- End quote ---

ти читав шо хоче чоловік? КК найнер! а в ровері за 700 долЯрів якраз такі вилки стоять шо всі їх міняють.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version