ТехМайданчик > Ровери

Вибір вилки, порадьте будь ласка.

<< < (2/20) > >>

Erazel I-st:
Можеш ше пошукати Marzochi Z1 . теж непогана вилка. Але трішки важча і вона більше Ам-ФР, десь біля 300 уе Б.у. коштує. Але по міцності і роботі теж заслужила своє місце під сонцем. Один хлопчина в збаражі здається продавав свою З1

shkvarok:
Якщо мона ще одне запитання, так всетаки що порадиш повітря чи пружина? для АМ, моя вага 55кг якщо це важливо, сідаю на дарт2 вона ні на трохи не всідається на самому мякому накруті, веталь казав що повітря мона під себе спустити на скільки треба, ще нарив інфу що коли їдеш в гори і щось стаєтся з повітряною то коня на горб і все а пружину мона підрехтувати в польових умовах, наскільки правда?

Віталько:
Хочуш легше - бери повітря. Шо ти повинен робити шоб з пружиною шось сталось? :)

Erazel I-st:
Скажемо так - повітряна більш балована(більш складна і ніжна конструкція через повітряні поршні), да й зимою неахті(від температури міняється об'єм повітря). Пружинна більш витривала. У повітряної два плюси - вага і настройка під себе. Ваги критична лиш тоді коли ти стараєся максимально облегчити байк, якщо ж ти не займаєшся професійно гонками то додаткові 200-300 грам на вилці тобі погоди не зробить. Вага правда в тебе маловата, важко буде пружинну найти під твою вагу, але нічого, почнеш нормально їсти то думаю до 70 дотянеш  ;D. Просто скажи щоб тоді дали пружину "легку" якщо будеш брати вилку в магазині.

Віталько:
Чого важко - рокшоківські якраз від 55 і ідуть наскільки я памятаю. А в вазі тут не тіки облегшення. Якшо в тебе жопа легка а вилка завалює то тут не вагодроч а зручність виступає :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version