ТехМайданчик > Ровери
Вибір вилки, порадьте будь ласка.
shkvarok:
Наснилось мені согодні пайка всетаки пружинного взяти, знайшов за 410$, якщо ще терплячки вистачить до наступного сезону то перед новим роком за 250-300 точно буде на розпродожах крістмових, довго ще лазив по гамериканьським форумам перечитав десь 80 постів, башка чуть не спухла але в загальному чели пишуть що якщо повітря то фокс якщо пружина то РШ, росто ще за 25$ візьму набір пружин і буду під себе та під маршрути підберати, повітря точно вирішив не брати, не хо геморитись з тим, думаю якщо на пайк поставлю саму софтову пружину то буде гуд.
nikolasss:
--- Цитата: shkvarok від 04.06.2009, 19:19:33 ---Дяки за лінку, але бу брати точно не хо, пайка в україні повітрянного знайти не можу, в штатах щось теж немає. Не хо тут зараз холівар починати, все що я зрозумів що тре покатити те і друге і потім вирішувати, бо вивалити бабос завжди можна а потім мастити голову що з тим робити якщо воно не заходе.
--- End quote ---
http://adrenalin.com.ua/-suspention-forks/593-rocksox-pike-454-coilut-95-140-mc-maxl.html
Erazel I-st:
Блін, щас хтось тут у мене зловить звання почесного некропостера.
Kritik:
не хотів створювати окрему тему
тому напишу тут
внизу вилки є якась крутілка
REBOUND
з одного боку зайчик, з другого черепаха
шо воно регулює?
Neoni:
відскок, наскільки швидко буде "вилазити" вилка після прожаття, пограйтесь з настройкою щоб підібрати саме таку швидкість щоб по руках не било при розжиманні
Навігація
Go to full version