ТехМайданчик > Ровери

Вибір вилки, порадьте будь ласка.

<< < (6/20) > >>

shkvarok:
Дяки за лінку, але бу брати точно не хо, пайка в україні повітрянного знайти не можу, в штатах щось теж немає. Не хо  тут зараз холівар починати, все що я зрозумів що тре покатити те і друге і потім вирішувати, бо вивалити бабос завжди можна а потім мастити голову що з тим робити якщо воно не заходе.

Andrizzio:

--- Цитата: erazel від 04.06.2009, 17:31:23 ---Циц флудер. Просто Тори Рекона, Ревелейшена одинаковий хід 130мм, тому пружини взаємозамінні.

--- End quote ---

не дуже по темі але так для загального розвитку  :) - в каталозі запчастин рокшокса, пружини тори йдуть під одними номерами, а рекона і ревелейшена під одинаковими іншими, такшо взаємозамінні тільки рекон і ревелейшн.

wuwuzange:

--- Цитата: erazel від 04.06.2009, 17:52:50 ---Дивись наєбнешся на тому "плюші"

--- End quote ---
та нормальна в мене вилка, і добре мені на ній.
 А то що вона тобі плюшевою здалася, то напевно після твого тугого тотема! Ну я ще і помітив як ти гальмував  на моєму байку передніми гальмами, так як ніби тріальщик - вкл./викл. Тому тебе і кидало вперед-назад. А якщо плавно жати то гальмує чітко та міцно!
так шо не нада ля-ля, Ер, краще перебери свою  :P

Andrizzio:

--- Цитата: shkvarok від 04.06.2009, 15:38:50 ---Ну так всетаки хто знаэ яка там ситуацыя з пружинами ?

--- End quote ---

Вон тут http://www.sram.com/_media/pdf/service/coil_spring_chart.pdf глянь про пружини, на англ але і так всьо ясно.

але то таке, вилок в Тернополі багато і є в кого попробувати, а легка вага райдера то набагато ліпше для живучості вилки.

і для флуду - залиєш в руль свинцю і вилка стане плюшевою  :D

Erazel I-st:

--- Цитата: CoRacK від 04.06.2009, 18:46:08 --- shkvarok, з твоєю масою я брав би повітряну вилку і не парився  з тими пружинами  *No*. Якщо погладшаєш, то просто підкачуєш вилку і все, не треба шукати іншу пружину на заміну :) ;).
Дописано : 04.06.2009, 18:55:39До речі тут http://velomax.lviv.ua/forum/index.php?showtopic=5046 якийсь ревелейшн продається.

--- End quote ---
+1 до Корака. Якщо не найдеш вилку з пружиною під твою вагу то таки прийдеться брати воздушку. Просто тобі прийдеться навчитися доглядати за вилкою  ;). Бо якщо небуде пружини під твою вагу то скоріш за все вилка буде недопрацьовувати дорогу і будеш мати тряску на рулі(ефект хрінової вилки)
Дописано : 05.06.2009, 09:16:17
--- Цитата: Andrizzio від 04.06.2009, 23:35:41 ---
не дуже по темі але так для загального розвитку  :) - в каталозі запчастин рокшокса, пружини тори йдуть під одними номерами, а рекона і ревелейшена під одинаковими іншими, такшо взаємозамінні тільки рекон і ревелейшн.

--- End quote ---
Упс, тут я затупив, каюсь. Просто в Тори ноги стальні а в Рекона і компанії алюмінієві. Відповідно у них стінки товстіші, і внутрішній діаметр менший.
Дописано : 05.06.2009, 09:18:31
--- Цитата: wuwuzange від 05.06.2009, 00:14:04 --- А то що вона тобі плюшевою здалася, то напевно після твого тугого тотема!
так шо не нада ля-ля, Ер, краще перебери свою  :P

--- End quote ---
Він у мене не тугий, він у мене для ФР, адже він має просідати на 30 відсотків там де Тора або Рекон вже мали б пробитися до 0  ;). Доречі вчора жамкав Рекон Андріціо і свого Тотема. На початку ходу у них дорсткість приблизно одинакова. Просто з 2/3 ходу тотем стає більш тугим, щоб витримувати удари. Що я винен що я і Андріціо важимо так що він під нами до тих самих 2/3 і просідає  :D
Дописано : 05.06.2009, 09:20:29
--- Цитата: shkvarok від 04.06.2009, 19:19:33 ---Дяки за лінку, але бу брати точно не хо, пайка в україні повітрянного знайти не можу, в штатах щось теж немає. Не хо  тут зараз холівар починати, все що я зрозумів що тре покатити те і друге і потім вирішувати, бо вивалити бабос завжди можна а потім мастити голову що з тим робити якщо воно не заходе.

--- End quote ---
Холівар ти не почнеш. Бо банально з моєї подачі тут більшість катає на РокШоксах і лиш двоє на Марзоччі  :D. Б.у. не таке вже й страшне, просто головне добре роздивитися коли купляєш. Бо ціни зараз захмарні і дозволити собі нову вилку класу Ревелейшн/пайк може не кожен.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version