ТехМайданчик > Ровери
Вибір вилки, порадьте будь ласка.
Andrizzio:
пайк буде якраз гуд - 20мм вісь класна штука, сам хотів але бабло зажав, взяв рекон - катаю, вага - 97. синю трасу пройшов 3 рази ;D , то для тебе по міцності має бути дуже добре. хоча пружина там стоїть жовта, вона на 75 кг вроді, а для мене в самий раз.
shkvarok:
Буду всетаки пайк брати пружинний, правда наші охрінєли по цінам ппц, в штатх знайшов за 480$, доречі 454та не така і важка вже 2281г, буду її брати, і якраз той мій 203тій ротор стане з тим адаптером що є, бо на дарт2 шота ніяк не лізло ні морально ні фізично :) , я ось тільки з пружинами не можу розчехлитись, там як в комплекті мають йти пружини різної жорсткості чи десь окремо шукати? і яку тре брати для моєї мега ваги?
skaz:
Блін нагнав на Фокси, Мурзіки бовтаються - ну поянтно кожна жаба хвалить своє болото.
Ну так Ракошоки легше обслуговувати ніж ФОкси і розхідники в нас є.
А ше я просто випав, доросла ніби й розумна людина, а пишеш ""да й зимою неахті(від температури міняється об'єм повітря)"" - ти де таке бачив :o ???? Можуть бути певні заморочки з повітрям, в принципі як і з пружиною маслом, але з останнім варіантом їх набагато менше. З масло-пружиною багато легше ше й в тому плані, що навіть якщо в тебе почне текти масло то зразу воно все не витече, а навіть як витече то буде пружина працювати - а повітря виходить зразу і все. Окрім того всього повітряні і масляні вилки - інакше працюють, то вже кожен сам вибирає як йому до водоби.
Бери або Мурізк або РШ, бачу шо націлився на РШ - то ше подивись до Revelation и Domain
Дописано : [time]Thu Jun 4 14:20:34 2009[/time]А ше чогось всі мовчать за вилки Маніту, сервіс в нас є доречі недалеко зовсім.
Але вони мене не пруть тому й не буду агітувати за них, просто як варіант.
Erazel I-st:
--- Цитата: skaz від 04.06.2009, 14:18:20 --- Окрім того всього повітряні і масляні вилки - інакше працюють, то вже кожен сам вибирає як йому до водоби.
--- End quote ---
:D :D :D :D . Вовка, а ти ніфіга не путаєш? Масло всюди є. а різниця в тому що виконує роль пружини, метал чи повітря ;)
--- Цитата: skaz від 04.06.2009, 14:18:20 ---Бери або Мурізк або РШ, бачу шо націлився на РШ - то ше подивись до Revelation и Domain
--- End quote ---
Ну ти й сказанув. Вилки зовсім різного класу(ваги, ходу, призначення). Скажемо так Ревелейнш то лайт-пайк(хід і товщина корони і горіли). А домейн то ФР в чистому виді :)
Дописано : 04.06.2009, 14:34:59
--- Цитата: skaz від 04.06.2009, 14:18:20 ---А ше я просто випав, доросла ніби й розумна людина, а пишеш ""да й зимою неахті(від температури міняється об'єм повітря)"" - ти де таке бачив :o ????
--- End quote ---
А ти попитай у власників повітряних вилок і амортів ;).
З.І. Вовка, ти скільки неспав? Щось фігню пишеш, проспишся то вертайся ;D
CoRacK:
Їздив зимою на повітряній вилці - ніяких проблем не виникало, просто треба було на 1-1,5 атм. більше підкачати, ніж зараз. Але в мене вилка з камерою високого тиску, тому і практично ніяких проблем зимою :). Для прикладу тиск в мене в вилці 100 PSI , а в Дріма 50 PSI. Тому вилки низького тиску дійсно зимою будуть погано працювати, бо тиск в повітряній камері вилки від перепаду температур буде силно залежати.
Навігація
Go to full version