Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Шосери

<< < (6/7) > >>

Andrizzio:

--- Цитата: skeleton13 від 26.06.2010, 15:23:58 ---http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&hl=en&v=3_tDYw9C8Ws       
!!!!!!

дивитись всім шосерам!!! і тріалістам....все таки шось є спільне  :laugh: :laugh:

--- End quote ---

:o, ше би дописали шо жоден ровер не постраждав  :D

Vadila:
мені здається що це якась гарна комп графіка,бо той шосер додому б не приїхав а прийшов

skeleton13:

--- Цитата: Vadila від 26.06.2010, 15:44:24 ---мені здається що це якась гарна комп графіка,бо той шосер додому б не приїхав а прийшов

--- End quote ---
а то з чого такі висновки?....

Vintage:

--- Цитата: Vadila від 26.06.2010, 15:44:24 ---мені здається що це якась гарна комп графіка,бо той шосер додому б не приїхав а прийшов

--- End quote ---
Ні чому ж, я бачу не вперше подібне відео, схема проста надійні дорогі колеса, все решта діло рук і ніякої магії. Погугли для інтересу ціни на шоссерські велосипеди (тобто колеса до них) і трохи зрозумієш, а при малій вазі шоссерського велосипеда я вважаю що декотрі трюки легше виконати ніж на спеціалізованих роверах!

Erazel I-st:
Вінтаж правий. Шосер важить стільки що навіть самим дорогим тріальним і не снилось. Тому всякі такі трюки робити на ньому ну дуже легко. Всмислі якщо вмієш їх робити на тріальному/мтб то на шосері зробиш і подавно і в рази легше.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version