Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Шосери

<< < (4/7) > >>

Anri1214:

--- Цитата: Dreamland від 03.06.2009, 12:08:55 ---я б хотів мати 2 велосипеда
1. для КК - як матрасні покотеньки так і агресивна їзда по нашому "бездоріжжю", а також аматорські перегони, а також можливість причепити бОгажник - для багатоденного велотуризму.
3. шосер - для дого щоб вітер у вухах свистів - суто прямі ділянки кошерного асфальту - суто задоволення від швидкості і вкручування педалок.
наразі стан такий шо є універсильний МТБ варіант :)

--- End quote ---
і знову правий, а на рахунок свого Treka то я б зараз з ним нізащо не розстався...
-теж MTB правда він все більше і більше перетворюється на гібрида, замість рідних Шатунів 42/34/24 вже стоять Shimano 48/38/28.
-ззаді стоїть касета 8-ка з найменшою 11
-поставив змінний винос Zoom
-Ручки подібні для роздільного старту
А з часом планується і планується  :)

Dreamland:
чому я люблю "безшосе"
1. майже немає хороших доріг для "шосе"
2. на тих клаптях де є "шосе" дуже насичений рух - а я люблю більше поганяти по спокійних ділянках - щоб ніщо не відволікало.
3. полюбив наше "безшосе" якраз завдяки МТБ - люблю коли гравій з під коліс - коли трясе і стараєшся втриматися на дорозі і все це в купі з шаленою швидкістю (наскільки дозволяє сама дорога).
4. максимально швидко проїхатися по "безшосе" - лише на МТБ можна.
5. туризм - майже всі наші маршрути "безшосе".

чому я люблю "шосе"
1. швидкість
2. відстань
3. шосерррр.

teodor4ik:

--- Цитата: Dreamland від 03.06.2009, 12:08:55 ---я б хотів мати 2 велосипеда
1. для КК - як матрасні покотеньки так і агресивна їзда по нашому "бездоріжжю", а також аматорські перегони, а також можливість причепити бОгажник - для багатоденного велотуризму.
3. шосер - для дого щоб вітер у вухах свистів - суто прямі ділянки кошерного асфальту - суто задоволення від швидкості і вкручування педалок.
наразі стан такий шо є універсильний МТБ варіант :)

--- End quote ---

тоже так би хтів... але для себе найшов середнім сітібайк (грубий, міцний, заторможений шосер), бо зубата мтб  гума злостить, а маленькі колеса напрягають...(знову ж з огляду росту... 191/28=х/26... х=177... тобто для того в кого ріст 177см 26ті як для мене 28і)

Erazel I-st:

--- Цитата: bhagavan від 03.06.2009, 11:53:18 ---Про Еразела мова взагалі не йде - на чому він тіки не їздив :).

--- End quote ---
Та собсно я на КК в основному катався, просто різних. А шосер мені чисто випадково попав, після того як я зрозумів що на новому байку(РМ) з хлопцями далеко їздити незможу. Так що у мене історія проста КК(базар)-КК-....-КК-Фр-ФР+гібрид  :)

Andrizzio:
а мені вон шосери неподобаються  *dontknow* - хочу бездоріжжя і спусків (халяви) побільше  ;D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version