Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Шосери
Anri1214:
--- Цитата: Dreamland від 03.06.2009, 11:05:56 ---Ну Ленс ніколи не злізе з Трека то ж ясно - він почав брати участь в гонках на великах цієї фірми після того як він вилікувався і повернувся у спорт, коли більшість фірм та велокоманд просто відвернулися і ніхто не вірив що Ленс буде на щось здатен. Армстронг був першою людиною американцем з американської команди на американському велосипеді що виграв Тур Де Франс.
--- End quote ---
Ленс великий гоншик і мій кумир в цьому напрямку, його біографію я знаю певне краще ніж свою...
--- Цитата: Dreamland від 03.06.2009, 11:05:56 --- А мені для щастя достатньо і початкової моделі шосера - жаль що доріг немає відповідних.
--- End quote ---
А в тебе який шосейник???
Dreamland:
немає шосейника - дивлячись на стан наших доріг бажання придбати шосейника відпало - куди я на ньому поїду? в велопоходи та покотеньки зась на такому ровері - а так наразі МТБ найкращий друг. Були б вільні кошти то б купив - задля того щоб поганяти на тотих більше меньш хороших відрізках наших автошляхів.
bhagavan:
Памятаючи історію і біографію видатних шприхалів - так виходить, шо Олег (Dreamland) починав з гібрида і зліз з нього на МТБ, а Славко (Xlibes) - навпаки, зрадив МТБ на користь гібрида і ласо облизуючись дивиться зараз у бік кошерного шосейника. Мабуть даються взнаки специфіка і особливості катання кожного індивіда. У мене нажаль був і є лише один ровер - і на чужому почуваюсь як на чужому. Особливо коли великі колеса - жах як не зручно втрачати маневреність.
Про Еразела мова взагалі не йде - на чому він тіки не їздив :).
Anri1214:
--- Цитата: bhagavan від 03.06.2009, 11:53:18 ---Мабуть даються взнаки специфіка і особливості катання кожного індивіда.
--- End quote ---
Згідний на всі 100...
--- Цитата: bhagavan від 03.06.2009, 11:53:18 ---Славко (Xlibes) - навпаки, зрадив МТБ на користь гібрида і ласо облизуючись дивиться зараз у бік кошерного шосейника
--- End quote ---
Я не сьогоднішній день теж тільки в ту сторону і дивлюсь...)))
Як то кажуть сплю і бачу... :)
Dreamland:
я б хотів мати 2 велосипеда
1. для КК - як матрасні покотеньки так і агресивна їзда по нашому "бездоріжжю", а також аматорські перегони, а також можливість причепити бОгажник - для багатоденного велотуризму.
3. шосер - для дого щоб вітер у вухах свистів - суто прямі ділянки кошерного асфальту - суто задоволення від швидкості і вкручування педалок.
наразі стан такий шо є універсильний МТБ варіант :)
Навігація
Go to full version