Ну да, так і є... Я люблю шоссе і швидкість, хоча як я вже говорив основна моя стихія це підйоми на шоссе, штурмувати якусь горку, атакувати на ній, відірватися там від всіх і "виграти" гонку, чи просто на нормальній швидкості і з заоволенням для себе виїхати певний підйом... Грубо кажучи це все щось схоже на горні етапи на Тур де Франс, Джіро д'Італії чи Вуельти. Правда на рівнині теж можу кусок видати...))))
привіт усім!! а раніше він любив дивитися велогонки по телеку і розказувати мені хто є хто і як їздить.
минулої весни я і ще однин наш товариш практично заставили Anri1214 купити людський велосипед (потратити так би мовити на себе непогані гроші).
минулого року я передавав всі свої знання і вміння йому, возив його на колесі
,
ну а цього року він вже наїздив 1000 км і я за нього відчуваю гордість, оскільки він дуже дуже прибавив з минулого року.
можливо ви нас теж бачили разом, ми інколи їздимо , але дуже рідко, я ще не у формі після зими, але з нетерпінням чекаю погоди, щоб сісти в сідло.
коротко про себе: непоганий спрінтер, і в горах нормально відчуваюся, правда за зиму набрав аж 82 кг то треба скидати і тоді вже в гори. шатун в мене теж 48 а задня найменша 11, тому я теж гасаю по трасі "дай дорогу".
обовязково треба зустрітися
будемо раді з Anri1214 якщо приймете нас в свою компанію