Мандрівки > Звіти
Буковель байк парк
shkvarok:
Дуже дивно що ми не бачились, а може бачились але не звернули уваги, бачили тільки модних хлопців з велами по 30** кг ми тогож 24ого виїхали з тернополя, на київський не встигли сідали на франик там на буковель пересідали, приїхали на буковель досить пізно десь приблизно о 14,00, враження ті самі, влітку там не був ще, тільки в зимку лижі катаю, самий перший спуск я затупив і помчав по чорній, можете уявити що там зі мною було без відповідного досвіду і з велом КК-АМ, падав раз 5 але без поломів і переломів, другий раз вже з тієї попростіше їхав, то після чорної було вже як пісня, досить прикольно, буду ще їздити туди, але їм тре той кьорхер поремонтувати :). Потім ломанулись на Коломию, було прикольно з рюкзачками по 7-9 кг кототитсь в низ, котились поки не стемніло, вибрались на якусь гору з прикольним вювом на гори там заночували була вода і купа дров, з ранку підірвались покотили далі, доїхали до яремчі, дорога гладюся була і все в низ, вилізли на маківку, там знову розбили лагерь заночували, вю був потрясний видно було всю яремчу, ндвірну і тп. з ранку поломились до ракети, це десь 10-15 км по хребту, іхати було не легко але круговий вю піднімав загальний настрій бешєно, ракета була найвищою точкою де ми були десь 1100-1200м, потім спуск в Лючки, то була не дорога в низ з гори, то була якесь вимите русло пересохшої ріки з камінюками з скаженим ухилом в низ, буковель і чорна трасса відпочивали, руки досі болять, з лючків через яблунів на коломию, все в низ, дорога адекват асвальт десь 35-40 км, на педалі майже не жали, в коломії переночували з ранку ще рванули за 8 грн з тєла бусіком до гори в космач, з відта 10 км на водоспад в шипоті, покупались відпочили, зробили кави, потім 20 км все вниз по полу асфальту полу бруківці в шешори, там водичка була потепліша, потім назад в коломию на автобус і в тернопіль. І того загальний кілометраж буковель - коломия не враховуючи поїздки з коломиї на шипіт і шешори десь 100-120 км, основна дорога - асфальт вниз 3-8%, 3 підьома ногами по 10-20 хв, 10-15 км по хребту майже рівне по відносно нормальній дорозі, 1 крейзі спуск 3 км з гори на Лючки(хто париться за вел і за себе ногами), по грошам все обійшлось в 200 грн з людини, що є просто смішно за такий відпочинок, необхідний стаф описаний в " Прикарпаття ФР Травень 15-20 ". Фото з місцями на мапі: http://picasaweb.google.com/guculko/BukovelKolomuya?feat=directlink Сам шлях для Google Earth http://bbs.keyhole.com/ubb/ubbthreads.php?ubb=download&Number=784319&filename=20090530133636-4a2198d4d01883.67734926.kmz
Andrizzio:
Шкварок, тово ти рассєкаєш на синій трасі чи другий з вашої команди ?? ;D ;D Я ше подумав який крутий, без захисту, на Авторі ККшному
[вкладення вилучене Адміністратором]
shkvarok:
Ага, то мене клацнули на афторі друга, я йому на другий спуск свій джумпер дав бо на цьому аффторі v-brake + кк рама, тяжко було, захист не взявся бо рюкзаки і так були фул завален похідним стафом, був би захист то давав би більше жару, доречі про конів і ті спуски, імхо двопопідвіс там нафіг не впав, мені на мому було дуже прикольно, трохи вилка не витягувала(dart2 kk), візьму щось з AM-FR буде якраз норм. Доречі милимось туда знову і теж з пост тріпом на закрпаття вже 3-4 дня, якщо хо приєднуйтесь, зараз якраз маршрут прокладаю, в липні точно на 5-6 днів ще на крим будемо рулити, з рюкзаками буде халява бо не тре буде брати спальники аце - один руюкзак майже, але маршрут ще не прокладався, але точно будемо по цьому рулити
Andrizzio:
--- Цитата: shkvarok від 31.05.2009, 12:31:34 ---Ага, то мене клацнули на афторі друга
--- End quote ---
то я тебе клацнув, ти мені жолудя заступив ;D
Erazel I-st:
Во, а казали не пересікались. СРОЧНО ТРЕБА МУТИТИ "ХУ ІЗ ХУ". А то вон разом катались і навіть незнали що теж з тернополя і мало того на одному форумі зависаєте ;D Треба всім перезнайомитися.
Навігація
Go to full version