Мандрівки > Звіти

Буковель байк парк

<< < (3/4) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 01.06.2009, 09:36:35 ---Во, а казали не пересікались. СРОЧНО ТРЕБА МУТИТИ "ХУ ІЗ ХУ". А то вон разом катались і навіть незнали що теж з тернополя і мало того на одному форумі зависаєте  ;D Треба всім перезнайомитися.

--- End quote ---
точно тра, бо сьоня мене якето тело по дорозі з баму в центр обігнало як стоячого, а я навіть не знав догнати і поздоровкатись.. чи продовжити матрасити неспеша(шо і зробив)... Характеристики: тело пролетіло на толі гібриді толі кк на 26" колесах в синьому велошмоті... посадка шоссерна, здоровя немеряно, повна неповага до правил ДР та світлофорів...

wuwuzange:

--- Цитата: teodor4ik від 01.06.2009, 10:35:08 ---точно тра, бо сьоня мене якето тело по дорозі з баму в центр обігнало як стоячого, а я навіть не знав догнати і поздоровкатись.. чи продовжити матрасити неспеша(шо і зробив)... Характеристики: тело пролетіло на толі гібриді толі кк на 26" колесах в синьому велошмоті... посадка шоссерна, здоровя немеряно, повна неповага до правил ДР та світлофорів...

--- End quote ---

наступного разу  лови, питай слово-пароль (шприха)  ;)
якщо не знає - вчи його ПДР! :box:

Erazel I-st:
Та то "тєло" і мене на батл визивало на набережній. Але коли я на Рокмашині то мені толку нема з ним ганяти бо здоровья дорожче- ноги відваляться. а коли я на гібриді то перед мною по швидкості може їхати хіба що корак з Женькою, всі остальні дружно глотають куряву, так що теж резону ганяти з кимось мало  8)

wuwuzange:
а чого ми в тернополі самі між собою не робимо ніяких змагань? десь в лісі-для гірських, або в аеропорту для гібридів!
була би нагода зі всіма поганяти...

Erazel I-st:
Після того як я виграв "великі озера" ніхто нехоче змагатися, ітак результат відомий  8)  ;D

А якщо серйозно то ідея якихось змагань висить вже давно. Вот тільки ніяк не рішимо ДЕ. Бо то треба знайти трасу відповідну, розмітити її і т.д. А всім влом.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version