Загальний > Справжні велосипедисти
Поїзди - нашо вони?
Zombie [Coffe]:
Еразел, ти шо тупий? В поїздах роблять рафінований цукор, і обгортають його по два кубіки в спеціальні папірці з зображенням французького поїзда. Досі так ніхто не може зрозуміти, чому поїхзд французький, а не український, не польський і не російський. Мабуть через те, що той цукор продають ще й на експорт у францію, і тому, щоб французи не ображалися, малюють французьким локомотив на етікетці.
Крім того в поїздах роблять спеціальні підстаканники для стаканів "гранчаків". З стаканів в підстаканниках дуже зручно пити гарячий чай у хитаючомуся вагоні. Крім того, хочу зауважити, що ті гранені стакани всі мають 15 граней, що символізує єдність всіх 15-ти радянських республік, і з таким стаканом тебе прймають за свого у будь якому куточку СНД. Звичайно, що в школі (коли ще я вчився) то символом єдності народів була Російська мова, але насправді, це завжди був стакан. І де б ти стакани і цукор у кубіках брав, якби не було поїздів.
Таайге&Ерзел, ви маєте чудову нагоду довести всім що ви і без поїзда можете доїхати туди, куди ми збираємось, так що до зустрічі у Сидорові.
Zombie [Coffe]:
--- Цитата: erazel від 13.04.2007, 10:03:56 ---...а ти хоч знаєш які краєвиди на дорозі "залізці-Збараж"(точніше поворорт з дороги до Залізців на Збараж). Там 25 км ОХ__ННИХ краєвидів. І без матів це не передати. Там аж серце завмирає. Так шо нетреба звиздіти що ви вже все взад і поперек обїздили. А ви бл_ катаєтесь по всяких "визначних місьцях"...
--- End quote ---
ну я знаю, і фотки маю і ї їздив там два рази. і що ти тим хочеш сказати. хто ж тобі забороняє зробити поїздку в тому керунку.
чи тобі краще інтелігентно побазікати про псевдо інтелігентність (доречі що цей термі означає?)
Erazel I-st:
Сашка ти можеш шось КОНКРЕТНО сказати а не умнічати і строїти з себе єрундита?
Erazel I-st:
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 13.04.2007, 10:18:42 ---ну я знаю, і фотки маю і ї їздив там два рази. і що ти тим хочеш сказати.
--- End quote ---
Я хочу сказати що навколо БАГАТО необїзджених місць. навіщо їхати за тридевять земель щоб побачити те що й тут підбоком є.
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 13.04.2007, 10:18:42 ---хто ж тобі забороняє зробити поїздку в тому керунку.
--- End quote ---
Ніщо. Я її вже розплановую. Бо на відміну від декого я завжди думаю про інших. А не всім виходить так зранку вирватися. Доречі то ще один вагоми "-" поїздів.
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 13.04.2007, 10:18:42 ---чи тобі краще інтелігентно побазікати про псевдо інтелігентність (доречі що цей термі означає?)
--- End quote ---
Означає що людина прагне здаватись високолультурною, і видає себе за інтелігента, хоча насправді такою не є.
xlibes:
Товариші! Що ж це ви мене про поїзди не спитали? Добре, що ви можете собі дозволити педалювати скажено і як завгодно довго, і тому можете розводити теревені про потребу у поїздах. А я зара пущу соплі іншого ґатунку і скажу всім псевдоінтелектуалам та сибаритам, яким бракує слів з українського лексикону, щоб описувати краєвиди, що я вже не можу далеко їздити. А забивати на їзду зовсім би не хтілося, тому поїзди потрібні хоча б для підстраховки, щоб покалічений шприхаль міг повернутися додому. І ще один варіант, кому бракує драйву можуть крім офіційних покотеньок влаштовувати додаткові і 100% без поїздів. Вас же, панове, ніхто не силує до тих вагонів лізти, і їсти той цукор з французькими поїздами.
Навігація
Go to full version