Загальний > Справжні велосипедисти
Поїзди - нашо вони?
Erazel I-st:
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 14.04.2007, 19:44:43 ---Я ж кажу: безпредметана розмова - вона і є безпредметна.
--- End quote ---
Чого це вона безпредметна? Бо ти неможеш аргументувати чому треба їздити поїздами на 20-30 км? так і скажи. Як то кажуть "слів защітан"
xlibes:
Хтось мріє про ровер, а комусь поїзди заважають. Хлопці-хлопці... Не цінуємо те, що маємо.
От купую на днях нового ровера і починаю в"їжджати у новий сезон. По-о-о-о-о-м-а-а-л-е-е-ньк-о-о-о, помаленько...
Erazel I-st:
Не ти один. У мене теж мязи розтянуті, розігріватися треба довго, тайгер теж у форму повертається поступово, теж треба спочатку помало їздити, Ульяна до нас примкнула, теж треба спочатку на невеликих відстанях обкатувати, АГіко обіцяв вертатися у стрій, йому теж треба поступово розкачувати ноги. Так шо можна сформовувати команду неофітів -інвалідів ;D.
xlibes:
Дякую, Сергію! Хто записується в команду інвалідів-розігрівальників, велоімітаторів, початківців, реабілітаторів? Може створимо окрему гілку - "Куточок інваліда" на форумі?
Erazel I-st:
Ну давай створюй, м ипоприєднуємось. Думаю Тайгер багато нарадить. У ньог овеликий опит у цьому ділі.
Навігація
Go to full version