Загальний > Справжні велосипедисти

Поїзди - нашо вони?

<< < (10/11) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: Zombie [Coffe] від 14.04.2007, 19:44:43 ---Я  ж кажу:  безпредметана розмова - вона і є безпредметна.

--- End quote ---
Чого це вона безпредметна? Бо ти неможеш аргументувати чому треба їздити поїздами на 20-30 км? так і скажи. Як то кажуть "слів защітан"

xlibes:
Хтось мріє про ровер, а комусь поїзди заважають. Хлопці-хлопці... Не цінуємо те, що маємо.
От купую на днях нового ровера і починаю в"їжджати у новий сезон. По-о-о-о-о-м-а-а-л-е-е-ньк-о-о-о, помаленько...

Erazel I-st:
Не ти один. У мене теж мязи розтянуті, розігріватися треба довго, тайгер теж у форму повертається поступово, теж треба спочатку помало їздити, Ульяна до нас примкнула, теж треба спочатку на невеликих відстанях обкатувати, АГіко обіцяв вертатися у стрій, йому теж треба поступово розкачувати ноги. Так шо можна сформовувати команду неофітів -інвалідів  ;D.

xlibes:
Дякую, Сергію! Хто записується в команду інвалідів-розігрівальників, велоімітаторів, початківців, реабілітаторів? Може створимо окрему гілку - "Куточок інваліда" на форумі?

Erazel I-st:
Ну давай створюй, м ипоприєднуємось. Думаю Тайгер багато нарадить. У ньог овеликий опит у цьому ділі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version