Загальний > Справжні велосипедисти
Поїзди - нашо вони?
Tiger:
180 - 200 це ж супер.
Особисто я й відстоюю ріст до таких маршрутів(180 - 200км) і їх появу.
Бо останнім часом замітив деградацію
Zombie [Coffe]:
вибач, тоді я взгагалі не розумію, що ти критикуєш, і що тобі не подобається.
Абстрактно взагалі говорити немає змісту - відбулася купа поїздок, чому б їх не критикувати, а розводити якісь узагальнення і абстракції змісту я не бачу. Були поїздки поїздом і на 30 км до Зборова, ти цю поїздку також не критикуєш?
Короче як маєш що сказати, то кажи, як не маєш то некажи. А то недомовленостей, зайвих узагальнень, логічних паралелей при наявності реального досвіду, я не люблю.
Tiger:
Хочу замітити що зайві узагальнення ти любиш. перший пост в даній темі(про цукор, якщо помилився з номером) :D
Zombie [Coffe]:
Хлопаки, (це я звертаюсь до Еразела і Тайгера), так треба зразу і казати, що маршрут нам не подобається, а не розводити шміром шмарклі, про мій егоїзм, про то які нездалі маршрути і т.д.
Я планую виходячи з певних особистих міркувань. І якщо вам не підходить -значить він вам не пдіходить. Але це не означає що він об’єктивно нездалий відносно всієї шприхівської громади.
Erazel I-st:
--- Цитата: user_bhagavan від 13.04.2007, 12:44:48 --- Також варто брати до уваги новачків як часом до нас приєднуються - мені перший раз було і до теребовлі далеко їхати....тому є обставини, є реалії, є побажання і пропозиції.... тому і обговорюємо...
--- End quote ---
Ромка, ітіть твою дівізію. назви хоч би одного новачка який з нами поїде в цю поїздеку. То-то же.Що? Сонце? та Серг сам тебе взує на пару десятків кілометрів. Його спрінт у Хоросткові дума ювсі памятають. Так що давайте небудемо прикривати новачками свою лінь. Колектив тут спитий і збитий. І від 150 км не загнеться. І як казав Тайгер вважаю за доцільне використовувати поїзд тільки для поїздок на 60 і більше км.
Навігація
Go to full version