Загальний > Справжні велосипедисти

Поїзди - нашо вони?

<< < (5/11) > >>

xlibes:
Складається враження, що це лише перепалка між товаришами Zombie та Erazel'ом...

Erazel I-st:
Зомбі, я житель районів міста які мають дуже мале відношення до урбанізму. Я живу у власному маєтку у зеленому районі міста. Так як найбільше люблю зелень природи.
А на рахунок мого лексикону не турбуйся, він у мене нормальний. Просто я відпочиваю з вами. Як так? А приблизно так: уяви що ти весь час їш червону рибу і чорну ікру, французькі булки і оригінальний швецірський сир, пьєш арманяк і коняк Хенесі та французькі марочні вина. І тільки в поході з друзяими ти собі можеш дозволити їсти перловку і пити ЗОСЮ. Так само й мені, надоїло спілкуватися культурною літературною мовою. мене це гнітить, треба хоч колись випускати пару.

Zombie [Coffe]:
 :D :'( ;D

Tiger:
Ваш порожній флуд  вже надоїв.
Якого дядька тут чіпати якийсь цукор, примахались до одного місця ділянкою в 25 км, і до лексикону Еразела(це його справи які слова він знає).
Тема зовсім про інше.

Розумні відповіді я заміти лише від двох учасників дискусії
Дрім

--- Цитувати ---Тому щоб було більше часу полазити по старих напівзруйнваних спорудах, і більше часу присвятити обжировиську біля багаття.
--- End quote ---

обжировисько - це один з смертних гріхів  :).  а полазити все рівно довше і менше ніж треба ми ніколи не лазили.

Кслібес

--- Цитувати ---Добре, що ви можете собі дозволити педалювати скажено і як завгодно довго, і тому можете розводити теревені про потребу у поїздах. А я зара пущу соплі іншого ґатунку і скажу всім псевдоінтелектуалам та сибаритам, яким бракує слів з українського лексикону, щоб описувати краєвиди, що я вже не можу далеко їздити. А забивати на їзду зовсім би не хтілося, тому поїзди потрібні хоча б для підстраховки, щоб покалічений шприхаль міг повернутися додому.
--- End quote ---

Справді треба враховувати проблеми Кслібеса. Але не обовязково пертись на поїзді кудась щоб покатати. мона і для різноманіття планувати ближчі і малі маршрути. + мені здається що Славко не катає кожного разу тому маршрути на 150 км мона теж ключити.

З вище сказаного пропоную компроміс. 
Планування різнопланових поїздок, а не зациклюватись на поїздах з економією 30 км. від коротких поїздок - довгих поїздок(без поїзда) і далеких(з поїздом) але коли використання поїзда є доцільне хоча б 60-80км економії.  А також дводених. Приходить літо ночувати мона під відкритим небом.

user_bhagavan:

--- Цитата: Tiger від 13.04.2007, 11:34:31 ---п.с. форум глючний! після кожного допису мене викидає на вибір тем. Чого не залишати користувача в тій темі де він здіснив допис?
і чого знаки питання перейменувало на "не зрозуміло"

--- End quote ---

Форум глючний тому що його ніхто не любить. Як тіки його хтось полюбить - він одразу добріший стане і не буде тебе викидати кожного разу в вибір теми :) особливо він втішиться коли ти зайдеш в настройки свого профілю і виставиш "повертатися в тему після відповіді" а також, по бажанню увімкнеш відображення ворми швидкої відповіді. тоді сторінка взагалі перевантажуватись не буде.. теоретично... скажеш потім чи помогло, бо ви ж знаєте як нам важливі ваші відгуки і побажання, шановні наші користувачі, компаньойони і колєги :). Дякую за відгук.

Знаки питання - так тіки три знаки підряд воно перейменовує на НеЗрозуміло... бо то дійсно незрозуміло навіщо стіки знаків питання :) (Проблема з смайлами - колись вирішимо :) )

П.С. в профілі також є можливість змінити тему - мені чесно кажучи ця вже починає не подобатись - якась кострубата... чи нє?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version