Загальний > Справжні велосипедисти

Поїзди - нашо вони?

<< < (4/11) > >>

Zombie [Coffe]:
Мовчання також може бути вагомим.

Tiger:
егоїстично з твого боку. В мене не анлімітед.
---
А про то що говорить еразел  --- То там що доріг взагалі нема(польових в тому числі) ????  Не вірю.

п.с. форум глючний! після кожного допису мене викидає на вибір тем. Чого не залишати користувача в тій темі де він здіснив допис?
і чого знаки питання перейменувало на "не зрозуміло"

Erazel I-st:

--- Цитата: Zombie [Coffe] від 13.04.2007, 11:23:59 ---Це фотки з того маршруту, який Еразел анонсував, і на опис якого в нього слів не стало, ось вимушений був, щоб зменшити напругу, викласти ілюстративний матеріал

--- End quote ---
Ти виложив фотки ОДНОГО місця. а там 25 км. причому є й місця звичайні, а є й такі від яких дух захоплює. Особливо одна гора в хмарну погоду. було таке діло. В тернополі мряка і дощик мросив. А там сонце. Картина була охренненна. Ти стоїш майже на рівні хмар, а вдалені, на горизонті ті ж хмари огортають місто.  Ех, то треба любити природу щоб то зрозуміти. Вам жителям урбаністичних джунглів того незрозуміти.

Erazel I-st:
Ось думка одного учасника:
"бо крутити педалі 150 км то тож дуже х......, а так намано км 80 прокатаємось, просто від тернополя в радіусі 60 км вже обїздили і хочеться більше всього побачити."
 Деградуємо товариші. Минулого року ми 150-160 відмотували без всяких АЛЕ. А тепер вже 80 то багато. Так нам скоро і 20 км буде рахуватися багато. Запливемо жиром.ЗУПИНИМО ДЕГРАДАЦІЮ.

Zombie [Coffe]:
Еразел, ростеш на очах, не рахуючи, що від сьогодні в твому лексиконі додалося слово сибарити, ти ще збагатив свою мовою такими епітетами, як "охренненна", а особливо мене вразив вираз "Вам(,) жителям урбаністичних джунглів того не зрозуміти". Такими темпами, ми з тобо навіть зможемо спілкуватися.
Хотілось би з’ясувати твою позицію відносно жителів урбанітичних джунглів, - тоді  ти себе як можеж охарактерезувати, як житель чого?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version