ТехМайданчик > Ровери

Овальні зірки на шатунах

<< < (2/7) > >>

wolf:

--- Цитата: erazel від 23.06.2007, 11:12:31 ---Малоймовірно. Для трекових вони в основному. В МТБ секторі їх нема кажись.

--- End quote ---
такі зірки  в СРСР десь році в 1988 в магазинах продавалися)))
ставилися вони на стандартний шатун до старт-шоссе
до трекових велів не мають відношення, тому що класична техніка педалювання велогощика - рівномірне кругове педалювання, а ці зірочки ефективні на підйомах

udav:
 і я бачив такі зірки, але вони до наших шатунів по кріпленю не підійдуть і якшо непомиляюсь то їх було 2 овальних і одина сама велика то кругла.

Zombie [Coffe]:
Я бачив ровер на секонді з таким комплектом + запасним (титанові) . Гонщік, переплюнутий в туриста. Просили 250 Євриків за ровер здається.   Але не брав, бо він був трохи старенький

Серж:
На моєму шосейнику стоять еліпсні зірки SUNTOUR BLAZE  52 і 42 зуба ... можу показати. На рівномірності руху це не позначається, дозволяє краще проходити "мертву точку", і взагалі мені здається що крутящий момент більший ( дозволяє "рвати" з місця).

Zombie [Coffe]:
Для звичайних "топталокЦ, як на мене взагалі ідеальний варіант. Єдине, що такі зірки йдуть тільки для шосейиків  - дуже великий діаметр. Длі гібридів і МТБ, тре поменьше 44-42

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version