ТехМайданчик > Ровери
Овальні зірки на шатунах
Сім самураїв:
Славку, якщо б ти не полінувався глянути першу сторінку теми - то знайшов би для себе дуже цікаве повідомлення про квадратні зірки, котре ти вже писав.
xlibes:
А я лінивий як пес...
CoRacK:
Їздив я на овальних передніх зірках, дійсно мертві точки проходить чудово, але внаслідок постійної зміни довжини ланцюга задня перекидка швидко вмирає, вісь на якій вона кріпиться швидко стирається через маятникоподібні рухи перекидки при педалюванні.
В мене є правий шатун на квадрат з овальними зірками 175мм 48,38,28 і до старт шоссе на 40 зубців овальна зірочка.
Erazel I-st:
думаю якщо ставити Тарней на зад то місяць-два він жити буде. А 50 грн на 2 місяці то небагато. Але от в далеких подорожах і на нагонках буде зручно. Хоча мене вон інше мучить питання. Як воно себе поведе з контактами. Тобто чи контакти не рішають ту саму проблему, чи є зміст ставити до "овалів" ще й контактні педалі.
CoRacK:
Контакти в принципі лише частково вирішують проблему за рахунок кругового педалювання, в контактах чи без на овалах мертва точка буде легше проходитися, але овали важко зараз знайти, бо це вчорашній день і контакти на круглих зірках будуть ефективніші за топталки на овалах, хоча контакти ефективні не в усіх умовах, я в цьому переконався на власному досвіді, але це вже інша тема.
А от овали з контактами я певно протестую і погляну, що з того вийде.
Навігація
Go to full version