ТехМайданчик > Ровери

Овальні зірки на шатунах

<< < (3/7) > >>

xlibes:
Овальними ті зірки певно стають від несамовитого, слонячого крутіння у гарячу літню пору. Обплавлення і деформація. Як варіант пропоную квадратні зірки. Фото не виставляю, бо вони надто секретна розробка і не дали мені їх зазнимкувати.

bhagavan:
Кул.... думаю квадратні зірки мали помогати перейти не тільки "мертву" точку, але і ту точку шо навпроти мертвої, так саом як і ті точки, шо по обидвох боках від мертвої.... нічого собі, я вам скажу... то як мінімум революція..

Сім самураїв:
ха, квадратні зірки - то ше шо...вот  трикутні зірки взагалі до однієї "мертвої" точки додають ще 2. а зигзагоподібні  - взагалі  з "мертвої" точки роблять напівживу:)

Dreamland:

--- Цитата: Сім самураїв від 18.07.2007, 11:49:25 ---ха, квадратні зірки - то ше шо...вот  трикутні зірки взагалі до однієї "мертвої" точки додають ще 2. а зигзагоподібні  - взагалі  з "мертвої" точки роблять напівживу:)

--- End quote ---
до дупи таке - нашо мені напівживі точки? - навіть академік Сахаров нехтував напівживми точками і довів що в розрізі річного паралаксу такі точки споживають ks*z*cos(x+1) енергії на одиницю ваги а мертві ks*(z-1)*cos(x-1), де z - річна кількість отриманих парадоксальних опадів і x - одиниця кошторису консенсусної складової , ks - Константа Славка - Сахаров їздив на дачу за помідорами і також довів що кількість помідор довезених додому обернено пропорційна часу в дорозі і кількосіт напівживих точок.. короче юзайте прокладки Олвейс Кака-кола і не буде у вас проблем

Erazel I-st:
ФЛУДЕРИ, НАХ. ЗВІДСИ

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version