Загальний > Справжні велосипедисти
Правила Дорожнього Руху
bhagavan:
--- Цитата: kamyanets від 24.06.2007, 23:04:42 ---А звідки інфо про 1 м ?? Можна вказівку на параграф чи цитату ??
--- End quote ---
Ага, теж таке цікавить. Ви ж знаєте наші дороги - 1 метра узбіччя часом геть не підходить для їзди - гарячий асфальт вантажівки витискають якраз на узбіччя, він тріскає і там ямиська бувають, як та на якій Дрім перевернувся в березовиці.
тому єдине "побажання"
--- Цитувати ---Рух по проїзній частині на велосипедах, мопедах, гужових возах (санях) і вершникам дозволяється лише в один ряд по правій крайній смузі якомога правіше, за винятком випадків, коли виконується об'їзд. Поворот ліворуч та розворот дозволяється на дорогах з однією смугою для руху в кожному напрямку і без трамвайної колії посередині. Дозволяється рух по узбіччю, якщо це не створить перешкод пішоходам.
--- End quote ---
Zombie [Coffe]:
Інфо про 1 м. я прочитав в словнику з безпеки життєдіяльності чи шо там. цей предмет викладають у коперативному, а мій брат там вчиться, там він і надибав той словник. Навіщо ти видання я взагалі не знаю, але ось на слово велосипед там була ціла стаття, про то як треба їздити
Zombie [Coffe]:
В ПДР справді нічого про 1 м не знайшов. але звідкісь він виплив в мене в голові. бо про 1 м я знав ще до словника. може то колись мені в автошколі казали?
Sonce:
знаю що один метр, це коли є велосипедна доріжка, тобто розмітка наноситься за один метр від бардюра...
Навігація
Go to full version