ТехМайданчик > Ровери
Є мисля переробити "Старт-шоссе"
prizrak_design:
Бахнуло сьогодні мені в голову купити старий "Старт-шоссе" і зробити йому тюнінг. :roverbike: Відмовте поки не пізно ;D
Як думаєте варто за таке братись?
Erazel I-st:
Маєш бабло то можна. навішати чисто шосерні запчастини. Але в результаті отримаєш щось типу рами Старт-шосе обвішаної сучасними запчастинами. Нічого оригінального, просто звичайний шосер з старою рамою :D. Маєш бажанню тюнити то можу тобі пробити шосер "Хонду" за пару сотень грн. Бери та й тюнь його, якщо рука звісно підніметься.
Dreamland:
--- Цитата: prizrak_design від 12.05.2009, 10:04:21 ---Бахнуло сьогодні мені в голову купити старий "Старт-шоссе" і зробити йому тюнінг. :roverbike: Відмовте поки не пізно ;D
Як думаєте варто за таке братись?
--- End quote ---
+1 мені теж таке колись бахнуло було - шукав стару шосерну раму - хотів повністю її перефарбувати і на її базі скрутити роверок для шосе.
Фарбувати хотів аерографією - площа рами невелика тому сума за фарбування не надто космічна.
досить гарні ідея - но не найшла у моєму Я підтримки нажаль. В неті є багато статтей з подробицями -як з старт-шоссе робили досить пристойні агрегати. Якщо руки в тебе все ж таки дойдуть складати той конструктор то пиши.
п.с. таке саме можна зробити і чисто з кантрійною рамою ))
prizrak_design:
--- Цитата: erazel від 12.05.2009, 10:10:12 ---Маєш бабло то можна. навішати чисто шосерні запчастини. Але в результаті отримаєш щось типу рами Старт-шосе обвішаної сучасними запчастинами. Нічого оригінального, просто звичайний шосер з старою рамою :D. Маєш бажанню тюнити то можу тобі пробити шосер "Хонду" за пару сотень грн. Бери та й тюнь його, якщо рука звісно підніметься.
--- End quote ---
А шось детальніше про ту "Хонду"?
Erazel I-st:
та мій співробітник(а точніше комерційний директор, але ти не лякайся, чуваку лиш біля 30) колись катав на велосипеді. А тепер сімя, діти. Мав два велосипеда. Якийсь австрійський "Puch" але важкий і старуватий. типу якийсь туристичний шосер і якусь Хонду(по його словах) чисто шосерну. І здається він хотів їх продавати. Зараз попитаюсь чи ще не продав.
Навігація
Go to full version