Адміністративний > Правила

Пропоную стирати старі теми

<< < (5/8) > >>

Erazel I-st:
Ну все таки я за те щоб терти теми які втратили актуальність і НЕ НАБУДУТЬ ЇЇ. Є ж такі теми що обговорюють події "сьогоднішнього дня". І я за те щоб їх позбуватися. Так буде значно простіше шукати інфу.

bhagavan:
Я би краще привів до якогось спільного знаменника правила створення і іменування тем - особливо в категорії "Мандрівки" у яку я зовсім недавно відокремив розділи Майбутні, Заплановані, Звіти і Маршрути.

Для тем типу "А поїхали завтра..." існує кумулятивна тема "Короткометражні покотоеньки" і її продовження в Звітах. Для решти тем - обумовити обов'язковість наприклад вказання дати (рік/місяць) поїздки у назві теми (назва теми обмежена :( ). Виглядало б зручніше.
Дописано : 12.05.2009, 13:52:09До речі, якшо хтось хоче модерувати якісь розділи, які він ше не модерує (камінь в город нашого старожила Еразела) - то шось я інколи не чув "а зробіть мене модером/супермодером" :)

Віталько:
Та певно, дай еразелу супермодера то він потре всьо шо схоче :)

Erazel I-st:
Не утрируй Вєталь. Терти я буду, але з розумом і без емоцій.Зараз дійсно подивлюся де мене нехватає і дам заявку Бхагавану.

teodor4ik:

--- Цитата: Віталько від 12.05.2009, 14:04:33 ---Та певно, дай еразелу супермодера то він потре всьо шо схоче :)

--- End quote ---

еразелу нада дати знак почесний модер-флудер

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version