ТехМайданчик > Спорядження
Купив вочки за 10 гривень
teodor4ik:
--- Цитата: klm1609 від 21.05.2010, 23:38:18 ---я купив собі минулого літа Polaroid (7675B). Вони класні тим, що подавляють бліки. Очам набагато легше. Тепер без них не їжджу ніколи, так що рекомендую.
Коштують правда не 10 грн :(, а 10х30, але тих грошей варті.
--- End quote ---
то ше не багато
Штир:
У Родині (гідропарк) на другому поверсі в спорт-товарах купляв (місяць тому) велоокуляри SOLANO sp-6010 за 265 грн.
http://www.more-optiki.kiev.ua/index.php?productID=563
У коплекті є все необхідне, дуже зручні для мене. Спочатку використовув звичайні лінзи, потім поставив жовті. Жовті більше сподобалися, але це індивідуально і залежить від погоди.
Там ще залишалися такі іншого кольору (оправа). Увага, на тій моделі що залишилася є незначний дефект - лак на оправі троха зішкрабаний, тому дають знижку.
Не знаю чи 265 це дорого, але не розумію для чого платити більше.
kita:
не хотів починати нової теми тому спитаю тут - де в нас можна вибрати хороші і недорогі (150 +-10 грн) велоокуляри, бажано з трьома різними лінзами?
Morel:
--- Цитата: kita від 26.05.2010, 18:00:19 ---не хотів починати нової теми тому спитаю тут - де в нас можна вибрати хороші і недорогі (150 +-10 грн) велоокуляри, бажано з трьома різними лінзами?
--- End quote ---
Хочу подивитися на ці окуляри Спортивні сонцезахисні окуляри Ozzie на крапці продаються, в мене друг їх придбав в якості велоокуляр....казав що нормально, але не мають змінних стекол. Може хтось прокоментує чи вони нормальні будуть для вела.
kita:
--- Цитата: Morel від 26.05.2010, 18:26:08 --- Хочу подивитися на ці окуляри Спортивні сонцезахисні окуляри Ozzie на крапці продаються, в мене друг їх придбав в якості велоокуляр....казав що нормально, але не мають змінних стекол. Може хтось прокоментує чи вони нормальні будуть для вела.
--- End quote ---
можеш зайти в Рондину в гідропарку на другому поверсі біля Фокстроту є точка з такими окулярами но ціна там дорожча ніж на форумі
Навігація
Go to full version