ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Заміна ланцюга

<< < (12/14) > >>

switch:

--- Цитата: YxTu від 31.03.2015, 08:33:03 ---може ланцюг задовгий або закороткий ? кількість ланок одинакова ?

--- End quote ---
ну кстаті да - кількість ланок в першу чергу підігнати треба було б. Бо буває що ставлять як з коробки, всі 114 ланок.
він взагалі в тебе при яких умовах проскакує: під більшою нагрузкою чи на швидкості? на яких зірках? На зношеній трансмісії проблеми як правило виникають на "улюблених" передачах, зазвичай середня зірка спереду і середні ззаду, крайні як правило остаються живі.

Erazel I-st:

--- Цитата: Light від 30.03.2015, 23:51:34 ---І знов виникли питання :(
Після покупки нового ланцюга відкатав сотню км і сьогодні вперше він почав проскакувати. Не можу зрозуміти, чому це проявилося аж через пів місяця користування? Писали ж що спочатку може проскакувати, потім притреться, чому в мене навпаки? Що порадите в такому випадку робити, ставити старий і вбивати разом з касетою?

--- End quote ---
Може у тебе перемикач задній збився трохи. Стоїть не рівно навпроти зірок. от і скаче. Перевір його, якщо треба то крутилкою біля манетки більш чітко вистав положення коліщатка відносно зірок касети.

Light:
кількість ланок така ж як в попереднього (після покупки вкоротив), тобто з довжиною все добре. Зараз знойшов одне місце, в якому ланц дуже туго провертається на одному з роліків (зєднання ланок), цє блокує нормальному згинанню ланцюга, думаю в цьому й причина.................

Erazel I-st:
Ну то попробуй погни його руками в тому місці в різні сторони(не вверх вниз, а вперед назад). зазвичай помагає розклинити

switch:

--- Цитата: Light від 31.03.2015, 11:28:59 ---Зараз знойшов одне місце, в якому ланц дуже туго провертається на одному з роліків (зєднання ланок), цє блокує нормальному згинанню ланцюга

--- End quote ---
На новому ланцюзі??? шо за прикол?

--- Цитата: Erazel I-st від 31.03.2015, 08:52:49 --- Може у тебе перемикач задній збився трохи. Стоїть не рівно навпроти зірок. от і скаче.

--- End quote ---
ну це трохи різні речі, коли ланцюг стрибає по зірках, через погану роботу переклюка, і коли він проскакує через знос.
через знос ланцюг проскакує під нагрузкою (я коли визначав на яких зірках проскакує - зажимав гальмо і тис на педалі з відчутним зусиллям), і це добре так відчувається, коли він проскочив з характерним звуком. коли не добре настроєний переклюк - це явно інакше по відчуттям.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version