ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Заміна ланцюга

<< < (11/14) > >>

Light:
Появилася проблемка, не защолкується замок, який раніше без проблем використовувався на старому ланцюгу.
[spoiler]Такий[/spoiler]
Новий ланц ширший за попередній на долі міліметра  :(

switch:
бери новий замок, або запресуй вижимкою без замка.

Light:
І знов виникли питання :(
Після покупки нового ланцюга відкатав сотню км і сьогодні вперше він почав проскакувати. Не можу зрозуміти, чому це проявилося аж через пів місяця користування? Писали ж що спочатку може проскакувати, потім притреться, чому в мене навпаки? Що порадите в такому випадку робити, ставити старий і вбивати разом з касетою?

YxTu:

--- Цитата: Light від 30.03.2015, 23:51:34 ---І знов виникли питання :(
Після покупки нового ланцюга відкатав сотню км і сьогодні вперше він почав проскакувати. Не можу зрозуміти, чому це проявилося аж через пів місяця користування? Писали ж що спочатку може проскакувати, потім притреться, чому в мене навпаки? Що порадите в такому випадку робити, ставити старий і вбивати разом з касетою?

--- End quote ---

може ланцюг задовгий або закороткий ? кількість ланок одинакова ?   

switch:
Ну якщо ти добре заміряв тоді - то проскакувати причин жодних, бо твій старий ланцюг від нового мало що відрізнявся.
Для початку постарайся розібратись, проскакує спереду чи ззаду, щоб визначитись як далі діяти.
касета і система в тебе початкового рівня.

--- Цитата: Light від 13.03.2015, 09:57:03 ---Касета Shimano HG31 11-32 , по зовнішньому вигляду зношення не помітно, шатуни Shimano M171, 42/34/24

--- End quote ---
якщо фінанси позволяють - визначай на чому стрибає (скоріш за все на касеті) і міняй. Якщо не позволяють - став назад старий і добивай, а новий можу в тебе відкупити.
з моєї точки зору - я би визначив, чи це касета проскакує (а скоріш за все вона) і міняв би її на щось рівня алівіо. Але це зараз потяне яких 400 грн (Shimano CS-HG50 8sp.(11-30). Ціна 400грн). Система взагалі 800-900 грн. З іншого боку це все рівно робити прийдеться пізніше. Хіба би ти захотів перейти на інший рівень, типу там Деора чи ХТ, на 9-10 передач, то тоді так - нема сенсу зараз купувати нові комплектуючі на 8 передач.
Але при нинішніх цінах не сильно є сенс мабуть і в тому переході.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version