ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Заміна ланцюга
switch:
по ідеї між центрами. ланцюг при цьому має бути натянутим. по памяті пишу, тому 100% не гарантую. Сам користуюсь індикатором.
А не, не прав:
[youtube]MWUxSZXvh_Q[/youtube]
Light:
--- Цитата: switch від 13.03.2015, 08:06:40 ---Думаю можем обєднатись на доставці, все рівно буду купувати. З понеділка. Не памятаю точно, який зараз стоїть, мушу глянути.
А які в тебе шатуни і касета стоять до речі? Бо ланцюг непоганий як для 8-ступінчатих, один з кращих. Якщо касета теж 50-ї серії - то та трансмісія мала б ще ходити і ходити. Може і в 3 ланцюга катати ще зможеш.
--- End quote ---
Можем замовити разом, мені чим швидше тим краще (зараз вел без ланцюга, чекає на новий)
Касета Shimano HG31 11-32 , по зовнішньому вигляду зношення не помітно, шатуни Shimano M171, 42/34/24
На рахунок вимірювань, ще одне відео:
[youtube]Mb9j_tEvpuk[/youtube]
switch:
Ну ти дивись там. Якщо спішно - то замовляй, а захоч - то можна в понеділок-вівторок замовти два. там в принципі доставка не настільки вже й відчувається на ціні. :)
Light:
Забіг в Ровербайк, ціни нормальні, тому вирішив купити там. CN-HG50 - 360грн, CN-HG40 - 290. Взяв 50-й. Скоро випробую.
switch:
дякую за інфу :)
кстаті про розтяг ланцюга - побічний ефект роботи ростянутого ланцюга - специфічний звук, дрібне постукування чи хрумтіння, коли ланки не лягають добре на зуби зірки. Це правда вже добрячий розтяг має бути, в мому випадку індикатор на "1.0" вільно лягав вже, при том що касета і система були практично нові. При цьому він не проскакував (!) Це я за той якраз дешевий ланцюг пишу (КМС Z вроді). Власне і увагу звернув якраз через той звук, бо так це був початок літа, ще мало що накатано було від початку сезону. На щастя ланцюг був настільки ніяким, що зуби зірок не постраждали :)
Читав в неті такий вислів "ланцюг заспівав" - відімо якраз про цей ефект мова.
Навігація
Go to full version