не мав нагоди порівняти те і те, але коли переводив вел дружини на Алівіо рішив було зекономити і ланцюг лишити старий. Там правда був не шімановський а щось попроше. Ланцюги на 6-7-8 передач одинакові по розмірах, а зносу майже не було по індикатору, то смисл купувтаи було?
Коротше ланцюг загнувся за місяця 2-3 в міру інтенсивної їзди (кілометрів 500 пройшов). Сам в шоці був.
Так що різниця може бути відчутна.
А по чому зараз 50-ка? Мені теж треба якраз другий прикупити.
А соррі, вже подивився по посиланню. М-да... ну і ціни.... Краще з рук брати на форумах - хоч трохи може дешевше буде. Зара подивлюсь по чому продають на харківтуристі.
Ну от
цей Ярик наприклад перевірений продавець, багато хто з тутешніх в нього беруть. В нього такого правда нема ланца, але можна взяти Срам 870-й - 13,6 євро, вроді таки дешевше чуть.
Тут є конкретно 50-й - 12 євро.
Думаю можем обєднатись на доставці, все рівно буду купувати. З понеділка. Не памятаю точно, який зараз стоїть, мушу глянути.
А які в тебе шатуни і касета стоять до речі? Бо ланцюг непоганий як для 8-ступінчатих, один з кращих. Якщо касета теж 50-ї серії - то та трансмісія мала б ще ходити і ходити. Може і в 3 ланцюга катати ще зможеш.