ТехМайданчик > Спорядження

GPS і велосипед

<< < (8/11) > >>

Avanar:
Перечитав трохи форумів на цю тему, народ в основному зійшовся на 2 моделях:
- Garmin GPSMAP 62s
- Garmin Oregon 450 (сенсор)
це якщо використовувати як вело-пішоходний варіант.

Стечкин:

--- Цитата: arhont від 23.12.2012, 23:33:28 ---але з іншого боку,така річ не купляється на одну поїздку,тай на гриби і в походи вона теж знадобиться.а щоб подивитись на карту треба зупинятись,а можна і пропустити поворот :D.хоча карту теж бажано мати  ::)

--- End quote ---

я звичайно розумію шо народ наш багатий і гоноровий, не то шо я - бідний і дурний
тому насмілюсь стверджувати що грошей, заплачених за жпс вистачить щоб купувати гриби на базарі до кінця життя
в Словаччині вздовж дорог цигани гриби продають - а я -даун- навіть не спитав, яким вони жпсом користуються...
та і велотрасси добре промарковані, тому щось не помічав я в німаків жпсів
зато бачив жпс в нашого мена, який їхав ровером через Петрики...

Ruslan 75:
          GPS і велосипед  - це одна з кращих тем форуму ! автору плюс до забутої карми!
          я доречі це питання піднімав на форумі і приємно що воно знайшло продовження тут.
          між іншим Стєчкін - , Олексій, Ви пишіть конструктивні дописи, а то ваші повідомлення перетворюються на сплошне гонєво.
          GPS гриби і Петрики - це якийсь салат.....
          можу сказати що я не маю GPS, але було дуже зручно наприклад коли ми їхали на Бакоту їхати по GPS...
          нацменшини з грибами??? наприлад -  коли я був в шумську - то там би був GPS дуже доречним...ліс великий то не парк на загребеллі, GPS - дуже потрібна штука для веломандрівників! Вже збираю гроші щоб його колись купити...
         ...особисто я  за GPS!!!  >:( :)

Стечкин:

--- Цитата: Avanar від 24.12.2012, 11:23:01 ---Перечитав трохи форумів на цю тему, народ в основному зійшовся на 2 моделях:
- Garmin GPSMAP 62s
- Garmin Oregon 450 (сенсор)
це якщо використовувати як вело-пішоходний варіант.

--- End quote ---

попрошу оголосити вартість вищенаведених моделей...

Avanar:

--- Цитата: Стечкин від 24.12.2012, 19:06:24 ---попрошу оголосити вартість вищенаведених моделей...

--- End quote ---
Ти кругами не ходи, сам можеш взнати їхню вартість за 10 секунд. Краще зразу пиши що за вартість одного GPSа можна купити стільки то десятків карт, центнерів ковбаси і тонн одежі на секонді. Питання не в тому чи треба GPS на велосипеді, а про те який краще підходить. Колись і мобілок не було і компів, то давай не будемо устраювати дискуссію треба чи ні. Якщо для 90% поїздок GPS не потрібна, то для 10% вона значно полегшує дорогу. В пішоходному туризмі цей відсоток набагато вищий, хоча люди віками ходили з картами, а то і просто зі слів.
Ну і ще на рахунок Петриків і грибів. Поїхали ми з жінкою з одною професійною грибницею в Кобзарівсько-Манюківські ліси. Взяв я з собою GPSку, але не для того щоб в лісі не загубитись, а тільки поставити точки в грибних місцях, хоча по лісу бігало досить людей, а грибів практично не було. Незважаючи на це ми і гриби привезли, і в цьому році я зі знайомими чітко пройшли по тим самим місцям і знову з грибами. І не треба пояснювати, що "... біля старого дуба повернеш на північ, і в середу прийдеш куда треба". Жінка до сих пір жаліє, що не мала GPSки, коли лісник водив їх компанію по Шумським лісам, де вони назбирали здоровенні торби білих грибів. А де саме це було вона не має ні найменшої уяви, бо від машини вони йшли біля години.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version