ТехМайданчик > Спорядження

GPS і велосипед

<< < (5/11) > >>

Neoni:
трохи не в тему але вже спитаюсь :)
маю телефон: HTC HD2, звичайно в ньому є жпс, але із тим вибором програм для навігації вже заплутався, можливо хтось із вас порадить що саме краще поставити(яку програму і карти)
п.с.:щас телефон на андроїді :)

worm:
Знову актуальна тема, хочу взяти собі навігатор.
Avanar користуэться garmin, Andy lowrance. Хочу почути Ваші думки хто щоб зараз купував?

Хочу монохромний, але нажаль їх майже немає.
І з кольорових сподобався garmin dakota 20 (можу взяти його за 2100грн.) або Garmin GPSMAP 62 (2640грн.)

arhont:
сенсорний я б не радив брати:
+великий екран
-через те що він великий і сенсорний - більше жере батарею (а батарея це,мабуть, саме важливіше)
-сенсор ,,замерзає" при наших температурах
-в рукавицях не так легко вибрати потрібну функцію
-в рази гірша ударостійкість

62 модель досить непогана,в мене схожий 60сх,не можу натішитись,не раз в Карпатах виручав.при виключеній підсвітці годин 50 працював.причому вони на пальчикових батарейках,взяв жменю і не паришся що сяде серед поля (з телефоном таке було не  раз)
колись ще дивився на гарміни з рацією,но то вже трохи маразм
знаю що моделі eTrex (Summit/Legend/Vista) дуже надійні,дуже незручні,але він ще наших внуків переживе.правда їх вже давно зняли з виробництва

worm:
Надумався на GARMIN ETREX 20
із плюсів: не сенсорни екран, завантаження карт, картпа м'яті, батерейки типу АА, автономна робота до 25год... та ціна

Avanar:

--- Цитата: worm від 22.12.2012, 17:01:06 ---Надумався на GARMIN ETREX 20

--- End quote ---
Як на мене, в нього один недолік малуватий екран. Знайомий має майже такий самий (ETREX 20), так його постійно ближче до очей приходилось підносити і зупинятись, бо на екрані важко щось розібрати в русі. На що це буде схоже на велосипеді - важко уявляю. Всеж таки Garmin GPSMAP 62 я думаю краще буде.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version