Мандрівки > Майбутні
Неділя, 3 травня
Віталько:
Бля, та є2 теми, хто куда хоче той туда і поїде.
bhagavan:
Вишнівець - скучно :(. Їдеш, їдеш, їдеш - приїхав - відпочив- Їдеш, їдеш, їдеш.... навіть поворотів нема по дорозі :)
Там гарний ставок, замок (палац тобто) непоганий, з екскурсоводом :). Але, скучно :(
Я за Олесько... Вишніець пропоную накрити якось таким способом, як Олесько, Підкамінь, Вишнівець (2 денка, дочекатись тепла і налегко, без наметів :) ) - так ми ше не їздили (або реверс).
andriy:
Якщо чесно я за поїздки без допоміжних тех.засобів, але оскільки досвіду в мене ще 0, то можу лише слухати, що скажуть старійшини :-)
З суто туристичної точки зору - Олесько - попса, Підгірці дещо цікавіший, але якби вів екскурсію хтось хто шарить в масонських символах (а Підгірці - це саме воно), то може і цікаво. У Золочеві також не надто цікаво, бо був там багато разів.
По "Золотій підкові" (як її називають в тур.альманахах) вже їздив не раз, правда не ровером.
bhagavan:
Олесько - попса - тому минулого разу коли ми там були - замком не ходили і екскурсію не замовляли... мені не подобаєтсья коли мені показують фігурки з пап'є-маше і кажуть шо це Папа Римський :).
Зате ми обідали в них на задньому дворі у парку :)
Підгірці - теж всередину не пустили - потусувалися на задньому дворі...
Вишнівець - це палац (теж в деякій мірі попса, цікаво було послухати розповіді екскурсовода про виродження роду вишнівецьких через кровозмішання оприлюднену з такою інтимною інтонацією, ніби велику таємницю :) )
Віталько:
Золочів тут взагалі ніпричому, просто там поїзд стає :)
Навігація
Go to full version