Мандрівки > Майбутні
Неділя, 3 травня
CoRacK:
--- Цитата: teodor4ik від 29.04.2009, 17:29:10 ---хіба якшо стартувати зі Львова...
--- End quote ---
Зі Львова буде не менше 80 км до Золочева :), знаю бо їхав до Львова велосипедом :).
Повторюсь, якщо своїх ходом, то я за Вишнівець, якщо і туди, і туди електричка, то байдуже.
--- Цитата: Віталько від 29.04.2009, 17:46:57 ---54 км по львівській трасі. а при чому тут вишнівець?:)
--- End quote ---
Я просто виправив Еразеля щодо відстані, але власне не зовсім його розумію, якщо він хоче у Вишнівець, то навіщо бідкатися, що до Золочева так далеко? Тому і спитав до чого тут Золочів :).
Erazel I-st:
Я за Вишнівець, але якщо всі рішать їхати в Олеськів то нічого проти немаю.
Що до Олеськіва і електрички. Думаю туда краще їхати електричкою щоб по замках їхати повними сил, а от назад то вже буде на місці видно, чи буде у нас настрій і сили повертатися власним ходом. Бо наприклад коли ми раз поїхали з Енді до Золочева то в кінцеву точку приїхали досить підмучені. І нам тоді було вже не до замків :), боюсь щоб і цього разу так не сталось, а то кожна поїздка унікальна, і ніколи незнаєш хто раптово втомиться, тому краще не спокушати долю зайвий раз.
Tiger:
Підтримую корака. їхати туди куда без поїздів. лише свій хід
Andy:
Ноу проблем! :) В гілці "Заплановані маршрути" є кнопка "нова тема" :) І у всіх користувачів форуму є можливість нею скористатися.
xlibes:
--- Цитата: Andy від 30.04.2009, 16:46:45 ---Ноу проблем! :) В гілці "Заплановані маршрути" є кнопка "нова тема" :) І у всіх користувачів форуму є можливість нею скористатися.
--- End quote ---
+
Навігація
Go to full version