Мандрівки > Майбутні

Акція "Україна - від краю до краю!"

<< < (2/2)

skeleton13:
До Золочева не поїду...хотя б хотів дуж.. :'( А от якшо до Волочиська, то можете на мене розраховувати як на резидента від Шприхи.  */\*Хто ше зо мнов? ;)

bhagavan:
Але шприхалі уважні - ради нема.
Ромко написав шо їде сам - а вони "основної колони", "приєднаюсь до колони",  "зберуться спортсмени" :)

Комедіанти :)

Erazel I-st:
Я атач не читав, а в пості нічого не вказано про те що він сам. Тому сорі.
 так-с, 17 то пятниця, я на роботі. А от в суботу то цілком реально до Волочиська рвонути. Треба все таки товариша підтримати. Або ж якщо бути конями то може є якийсь поїзд з Хмельницького, можна зібравши волю в кулак рвонути до Хмельницького(хоча це малоймовірно  :( ) а там вже сісти на поїзд і ним повернутися в Тернопіль. Думаю якийсь та й буде який нам за часом підходить.
 думаю Скелетон, Корак і женька спокійно можуть доїхати до Волочиьска і назад(коні блін  8) ) та й я, Віталько і Дрім теж ніби не останні здохляки, теж в ідеалі мали б проїхати.

Romko:
bhagavan: дякую за уважність ;)

Для всіх і Еразела зокрема) - 17 травня - неділя, то ж як мінімум зі Золочева/Зборова можна покатати разом o^-o
Ще є прохання до всіх: якщо маєте можливість позакидати інформацію на різноманітні форуми (де ви зареєстровані) по ходу руху (Львів, Хм., Вн., Дніпроп.,...) буду вдячний. Бо наразі 2 дні в Тернополі всі решта катаю на катамарані по Черемоші, а буду аж 12.

п.с. ото втрапив в Тернопіль :xmara:

Yanek:
якшо б когось цікавило - Ромко вже переїхав Умань! в реалі виходить трохи більше педалити, аніж по карті. Щодня намотує по 160 км. Каже що трохи щось поболює сухожилля на лівій нозі до того ж замахують хрущі і мушки на дорозі:))
Сьогодні планував подивитися футбол в когось в хаті!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version