І-опа!
Підніму стареньку тему, щоб не створювати нову.
Народ, поділіться, хто на яких покришках катає.
Треба б мабуть мені прикупити пару дружині. Катає вона м"яко, ганяє рідко, їздить більше твердим покриттям, але іноді я її затягую в ліс, і іноді буває що там не дуже сухо.
Зараз вона катає на моїх Максіс ДТН.
До того в неї стояли якісь полусліки Кенда 1.95" - досить накатисті, бо по центру практично лисі, і тримають в поворотах за рахунок злобних зацепів з боків. Но тим не менше вона їх боїться. На ДТН вона себе почуває спокійніше, но я по собі знаю, що вони доволі підступні і на мокрому листі чи траві вони себе можуть повести як на льоду. Хотя я на них першу осінь до самого снігу лісами наярював. Найбільше мені подобався фокус з блокуванням переднього колеса - коелсо сунеться як лижа, а ти собі далі їдеш
Після того спецом для пізньої осені і зими взяв собі гребучі Адвантеджі, на яких зараз і човгаю, але накат в них - на особо.
Ну це так - ілюстрація. ДТН не для мокрої погоди явно. Їздити на них можна, на крайняк, якщо лінь знімати або дощ застав в дорозі, но треба вміти.
Коротше я хотів би на літо забрати їх собі, на суху погоду вони вполнє, на дощ я з ними в разі чого справляюсь.
А от дружині хочу знайти щось універсальне. Не дуже злобне, щоб гарно ішло по асфальту, але і трохи зубастеньке, щоб трохи тримало в разі чого на мокрій траві чи листі.
Паравоз тащиться від своїх Смарт Семів - почитав - вроді кажуть дійсно непогана резина. І тут в цій темі бачу теж їх нахваляв Еразель. Хоч шипи виглядають досить великими. А як вона котить при не повній накачці? Дружина полюбляє мякий хід, то зазвичай до 2.5-3 атм максимум качаються шини.
І які ще є варіанти, крім цих. А то з теперішнім курсом ці покришки відчутно підросли в ціні - може є ще щось варте уваги під подібну їзду?
мова про 26".