ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Вибираємо покришки!

<< < (2/18) > >>

Erazel I-st:
Буде проблема малого накату заднього колеса по асфальту і заносів переднього в лісі.

teodor4ik:
тепер я приплив з гумою... тоже пришла пора перезуватись... але не можу придумати в шо...

зубатого/шипастого не хочу таяк катаю в основному ашвальт... думаю може то взяти якісь тоньшу гумку аля шосер? принаймні спробувати...

якшо брати то шо і де?
базар відпадає, там я вже був і найшов виключно китайське "ге" по 40 грн., яке ше не продали, а вона вже вся потріскана, як моя за 2 роки убою...

сразу уточню 400+ грн. за 1 гумку я не дам... я для того надто жадний...

Yanek:

--- Цитата: teodor4ik від 27.04.2009, 13:03:18 ---може я дурне кажу, а якшо до заду поставити злішу гуму шоб добре гребло, а на перед шото поскромніше, для керовання по асфальту?

--- End quote ---

От що і де- не підкажу.
А оту думку про задню гребучу а передню - лису підтримую. В мене передня взагалі слікер. І по горах катаю - нормуль - менше болота на писок кидає.

Ну правда я так думаю то не для швидкісних екстрім спусків болотяним схилом, але по місті - гуд.

Erazel I-st:
Дурні ви. Якщо знесе в занос задню - то ви ще можете втриматися, якщо ж передню то навернетеся майже гарантовано. Тому при задній гребучій вам сильного виграшу від лисої передньої небуде в накаті, а от "екстріму" додасть. Так що краще ставити або обидва сліки для асфальту або обидві гребучі для лісу.
 Або на крайняк підіть візьміть по 70 грн Швальбу в РБ напівсліки, на асфальті буде як слік, а в лісі в діло вступлять бокові зацепи. Але то була під 28 колеса, чи є якась нормальна під 26 я невкурсі.

CoRacK:
Я би ставив спереду Schwalbe SMART SAM 2,1 і котить майже сліково, і гребе (тримає) не хіло, крім піску звичайно *beach*.

P. S. Також можна поставити Schwalbe Black Jack, але вона трохи важкувата буде, хоча спереду це не має великого значення :).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version