ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Вибираємо покришки!
prizrak_design:
Хочу теж поміняти покрихи на своїй скотинці. Буду брати шось більш накатисте. Наразі зупинився на Kenda Small Block Eight дуже її хвалять на твердих поверхнях. Хочу брати різної товщини на зад 1,95 на перед 2,10. Це правильно на перед ставити ширшу покришку? Колись думав що навпаки на зад ширша потрібна.
switch:
--- Цитата: prizrak_design від 09.06.2014, 11:27:27 ---Це правильно на перед ставити ширшу покришку? Колись думав що навпаки на зад ширша потрібна.
--- End quote ---
От мені теж цікаво. :)
Я їздив тривалий час на Максіс Адвантедж 2.1 спереду 2.25 ззаду. На заднє колесо навантаження більше, вроді як логічно на нього ставити ширшу покру. Но тут є нюанс - якщо їздити по асфальту - то завантажена широка покра буде тупити більше за вузьку. На рихлому грунті ж навпаки вона буде меньше провалюватись.
Але водночас не раз вже бачив коли спереді стоїть ширша.
По темі - тижня 2 тому купив одного Кромарка 2.1 (відгук Орга переконав). Зараз стоїть Максіс Адвантедж 2.1 спереду і Кросмарк 2.1 ззаду. На асфальті попробувати накат поки нагоди не було, заье в лісі потестував і на сухому грунті і на болоті. Що скажу - таки прикольна :) Перед покупкою десь читав відгук одного гонщика, який юзає її як тренувальну - то все справждується. Дійсно досить гарно котить, і дійсно забивається на на болоті і починає просковзувати. Але тут виручає агресивна передня покра, тому проблем з гальмуванням і керованістю навіть на мокрому грунті не виникає.
Коротше непогане поєднання для універсального катання. Сподіваюсь на цьому тижні спробувати катнути на 40 км по трасі - тоді оціню накат такого комплекта.
Що вразило - після переходу на задньому з 2.25 на 2.1 думав буде більше трясти - на диво на цьоум Кросмарку відчуття такі, ніби ззаду все та ж 2.25 стоїть. Досить мяко котить.
z350:
Specialized Fast trak S-works
Geax Tattoo
Ці якщо підспустити-реально матрац.
Michelin racer Wild
Скільки катаю-проблем ніяких.Все супер.В болоті також ведуть себе на ура,що ті що ті.
Мішленки зимою:
Зимою також себе виправдовують.Протектор в цих двох дуже схожий.
На трасу якщо накачати майже по максимуму(хоч вони і не худі)-котят добре(по прямій-35-38 км/год),на грунт і камінь понятне діло-спускаю.
papawko:
не знаю чи в тему... своїй жоні ровер роблю, шукаю покришки червоного кольору на 26 колесо. порадьте де таке взяти!
prizrak_design:
--- Цитата: papawko від 19.06.2014, 10:51:16 ---не знаю чи в тему... своїй жоні ровер роблю, шукаю покришки червоного кольору на 26 колесо. порадьте де таке взяти!
--- End quote ---
Знайшов таке http://www.universalmoto.org.ua/index.php/magazin/product/view/76/12639 А якщо повністю червоні то хіба замовляти з Китаю.
Навігація
Go to full version