ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Вибираємо покришки!

<< < (7/18) > >>

vitkov:
зад 28 дюймів Смарт Сем 1.6  перед  29 Швальбе Rapid Rob 2.25  . По асвальті  зад безшумний перед як трактор  е
зад  накачаний 3.5 атм по максимуму  перед  біля 4 

swat4d:
Я катаюсь на MAXXIS Holy Roller, по накату просто супер порівнював із хуріканами швальби котили одинаково) По асвальту саме  :)

mix_g:
Якщо чесно, то в мене двояке враження від смарт семів. Накат - чудовий. А от на рахунок пробивання коліс - повний капєц. Спереду на камері вже 3 латки, а в заді  цілих 5. І качаю колеса "як книжка пише" і все-одно такі обломи досить часто трапляються, а саме оті дрібненькі камінчики на дорогах, якими ямки засипали, гострі як скло. Тепер подумую над тим, щоб купити базарні дубові покришки, накат фіговий, проте не так часто буду камери пробивати..

Andrizzio:

--- Цитата: mix_g від 03.06.2014, 19:01:22 ---Якщо чесно, то в мене двояке враження від смарт семів. Накат - чудовий. А от на рахунок пробивання коліс - повний капєц. Спереду на камері вже 3 латки, а в заді  цілих 5. І качаю колеса "як книжка пише" і все-одно такі обломи досить часто трапляються, а саме оті дрібненькі камінчики на дорогах, якими ямки засипали, гострі як скло. Тепер подумую над тим, щоб купити базарні дубові покришки, накат фіговий, проте не так часто буду камери пробивати..

--- End quote ---

таке саме, як їхздив на них то постійно пробивався. на максіс мінйон десь три роки жодного, протектор високий.

org100h:
Дивно, в ральфів наприклад, протектор нищий і не коляться взагалі.
давніше на хурікейнах їздив, то пробивалися безбожно.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version