ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Вибираємо покришки!
CoRacK:
--- Цитата: teodor4ik від 08.07.2009, 11:59:54 ---якшо я на гуму стіко потрачу, то мене жена "ударіт ліцом в грязь"...
зайшов рб... нема там гуми апще на 28, тіко така як на базарі але дорожче... цукенг... в спорт+ може шото бути?
--- End quote ---
Скажу так, дорога фірмова гума (а на цю гуму ціна досить хороша ще й знижка :)) виходить в реалі дешевшою, бо значно довше служить, а хурікейни взагалі довгограюча гума, бо тверда. Але вибір за тобою *dontknow*. Я вже не кажу про набагато кращі ходові якості.
P. S. Зразу скажу в Тернополі знайти нормальну гуму на 28" надзвичайно важко. Я собі замовляв з нету. Якщо не хочеш тратити стільки грошей пошукай Кенду Kwick 622-37 мм, непогана гума, мінус - на асфальті при інтенсивному використанні швидко стирається (мягкувата, більше для грунтових доріг, зато тримає добре).
Tiger:
Собі теж хочу придбати хуріка. :) Ждю зарплати. Ще правда заскочу в РБ мо в них щось є.
Також дрім дав покришку. Дуже мені сподобалась. Швальбе Блек Джек - байк котить чудесно.
Вопросік: Покришку краще брати з Стальним шнуром чи "Фолдингову". Питання не в вазі і не в ціні
Andrizzio:
--- Цитата: Tiger від 09.07.2009, 09:38:41 ---
Вопросік: Покришку краще брати з Стальним шнуром чи "Фордингову".
--- End quote ---
як до "Форда" то тільки фордингову бери :laugh: .
А так то хоч подивися різницю в цінах між фолдинговою і звичайною перформенс, може трохи здивуєшся :)
CoRacK:
--- Цитата: Tiger від 09.07.2009, 09:38:41 ---Вопросік: Покришку краще брати з Стальним шнуром чи "Фолдингову". Питання не в вазі і не в ціні
--- End quote ---
По ідеї покришка зі стальним шнуром більш стабільна, але ця характеристика більш важлива для даунхілу, бо там покришки працюють переважно на мінімальному тиску повітря, для кращої амортизації. А для КК більш важливою є маса покришки, тут кевларовий шнур поза конкуренцією, а стабільності фолдингової шини для КК вистачає, крім того її можна взяти в якості запасної в дорогу :).
--- Цитата: teodor4ik від 08.07.2009, 11:59:54 ---якшо я на гуму стіко потрачу, то мене жена "ударіт ліцом в грязь"...
--- End quote ---
Ось є дешевші Вормдрайви:
http://velosiped.com/product_info.php/info/p7704_Pokryshka-MAXXIS-Wormdrive-700x42.html
Може твоя дружина буде більш лояльна до їхньої ціни *dontknow* :D.
teodor4ik:
замовив пару... 80 то не 180 за швабри... не на стільки ж вони гірші?
певно ше буду збирав пару коліс для міста, то візьму ше сліків (максіс овердрайв)
--- Цитувати ---Ось є дешевші Вормдрайви:
http://velosiped.com/product_info.php/info/p7704_Pokryshka-MAXXIS-Wormdrive-700x42.html
--- End quote ---
[сказати дякую за корисне повідомлення]
Навігація
Go to full version