Мандрівки > Звіти
Тернопіль-Дарахів 26.04.2009
Віталько:
Тре було ше одну невелику перерву або десь в обід заритись і пересидіти трохи жари. Мені наприклад вже на підйомі в кінці микулинець була срака, не говорячи про мишковичі. Верхня частина тіла ше би їхали а ноги корчі майже лапали. Але то таке :). В загальнмоу все було чотко :)
П.С. Енді, в ворді писати звіти, в ворді! :)
CoRacK:
Загальна дистанція у мене - 92,5 км, час 4 год 14 хв., середня швидкість 21,85 км/год, максимальна 55,4 км/год :). А перерва дійсно б не завадила, а то на ходу їсти не дуже зручно ;D.
Віталько:
26.04.2009 90,93 4:22:22 Дарахів.http://forum.shpryha.te.ua/index.php?topic=1144
ось так :)
Erazel I-st:
--- Цитата: Віталько від 26.04.2009, 21:36:09 ---Тре було ше одну невелику перерву або десь в обід заритись і пересидіти трохи жари.
--- End quote ---
:D :D :D ой смалиш, жари пересидіти :D. А їхали головне всі на довгий рукав і в штанах, щоб коліна не переохолодилися.
Особисто я відкатав на відмінно. На площі у мене було 95 км відстань за день. То щоб добити до круглого числа я ще собі поїхав у ліс за озером, і покатався по спусках. А вже потім поїхав собі біля озера покатався і потроху додому. Вже дома трішки ліг відпочити. Втоми сильної небуло ніби, нічого не боліло, але чогось і виходити вже кудась було влом ;D .
Дописано : 27.04.2009, 09:14:55
--- Цитата: Andy від 26.04.2009, 21:23:43 ---До речі, сьогодні майже всі були на мюслях, і я замітив, що і справді вони мають на Шприхалів чудодійну силу :)
--- End quote ---
Угу, я це теж замітив. особливо по Віталіку в Микулинцях :D . Особисто я просто поїв салату з куркою(а вона таки оказалась недожарена) і пару яблук. І мені цього хватило з запасом.
xlibes:
О, бачу більше деталей.
Видно і те як багатьох "скукожило" після чи під час поїздки :)
Навігація
Go to full version