Мандрівки > Звіти
Тернопіль-Дарахів 26.04.2009
Tiger:
Відкатали гарненько, як такого звіту писати нема про що, оскільки всі визначні місця ми обїжджали стороною o^-o.
Пригод неприємних пригод теж не було, що сильно радує.
Та згадується гарненький поворот 180 градусний поворот на початку Теребовлі, я гарненько розкочигарився і чомусь мене насторожили знаки дорожнього руху обмеження швидкості. Спершу 40 на який я не звернув уваги, потім 20 насторожив, а тоді я побачив отой поворот o^-o, власної швидкості не знав так як спідометра не мав, спробував положити байк та зрозумів що це не вдасться і проти всіх привалил я на гальма, а заднє колесо в занос, відпускаю гальмо - не вписуюсь, наново гальмо заднє колесо - в занос так за 3 рази я гарно вписався на обочину зустрічної полоси :D.
Заді тільки бачу як Еразел вилітає на бокову дорогу на яку мона було звернути, та її я не помітив коли мав можливість це зробити :)
Erazel I-st:
Швидкість там була десь біля 50 у нас. Поворот градусів 150. Але що мене спасло те що дорога перед поворотом тупо продовжувалась вуличкою, тобто можна повертати а можна їхати прямо і там відтормозитися, що я собсно і зробив, бо рішив що на тонких сліках я так велосипеда не виложу. Про я й кричав Тайгеру словами "Їдь прямо", бо його від тормозіння реально заносило. Але так як між мною і Т. їхав Енді то він це сприйняв на свій рахунок, і почав їхати тією вуличкою ;D .
А загалом той спуск пройшли на ура, але одне "АЛЕ" було, швидкість така що нечуєш їдучих позаду машин, хоча на таких поворотах і на швидкості в 50 км/год мало хто обганяти буде.
Dreamland:
славнозвісний спуск від гімназії з шпилькою :)
Віталько:
--- Цитата: erazel від 27.04.2009, 09:14:03 --- :D :D :D ой смалиш, жари пересидіти :D. А їхали головне всі на довгий рукав і в штанах, щоб коліна не переохолодилися.
Особисто я відкатав на відмінно. На площі у мене було 95 км відстань за день. То щоб добити до круглого числа я ще собі поїхав у ліс за озером, і покатався по спусках. А вже потім поїхав собі біля озера покатався і потроху додому. Вже дома трішки ліг відпочити. Втоми сильної небуло ніби, нічого не боліло, але чогось і виходити вже кудась було влом ;D .
Дописано : 27.04.2009, 09:14:55 Угу, я це теж замітив. особливо по Віталіку в Микулинцях :D . Особисто я просто поїв салату з куркою(а вона таки оказалась недожарена) і пару яблук. І мені цього хватило з запасом.
--- End quote ---
Ой еразел, не п*дів би ти :). Чи ти може знаєш шо в мене в організмі творилось?
А на рахунок сонця - я їхав на довгий рукав шоб не засмажитись, а довгі штани мені парили ноги, але в коротких шортах ше зарано. Ма вби бріджі - вдів би бріджі.
Навігація
Go to full version