Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп

хтось пробівав вирізати пласмаску на передню зірку?

<< < (7/8) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Andrizzio від 23.04.2009, 17:49:03 ---Бо другу штанку тоже за верх шатуна має чіпляти.

--- End quote ---

а ти звідки знаєш?  :D :D :D :D

Andrizzio:
не смійся - важай шоб тобі ше краватку не затягнуло в ту пласмаску саморобну  ;D , а того точно в банку не поймуть  :D :D

teodor4ik:

--- Цитата: Andrizzio від 23.04.2009, 22:19:24 ---не смійся - важай шоб тобі ше краватку не затягнуло в ту пласмаску саморобну  ;D , а того точно в банку не поймуть  :D :D

--- End quote ---

яку краватку...  ;D ;D ;D ;D ;D я раз в костюмі прийшов стрижений і бритий, то зі мною фоткались на память  :D :D :D :D

wuwuzange:
теодорчік, ти шо торговий?  якщо їздиш на роботу велом, вимагай від фірми амортизацію. купиш собі в мене захист, то шо я з стокового байка зняв, шоб він менше на ашана схожий був. :D

teodor4ik:

--- Цитата: wuwuzange від 24.04.2009, 09:07:27 ---теодорчік, ти шо торговий?  якщо їздиш на роботу велом, вимагай від фірми амортизацію. купиш собі в мене захист, то шо я з стокового байка зняв, шоб він менше на ашана схожий був. :D

--- End quote ---

да який торговий... я почті колега Еросгеля, токо то шо ше не дотягую до його рівня...  >:(я ж не просветленний... :merlin:

а в тебе кріплення на 5 болтів?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version