Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп

хтось пробівав вирізати пласмаску на передню зірку?

<< < (5/8) > >>

bhagavan:
угу, похоже на правду :)
Я от її розпакував - вона така досить груба в боковій проекції - мабуть шоб поверх шатуна до зірки притулитися.

Erazel I-st:
Ніхера непоняв, то я так порозумнішав чи то ви так потупішали? Судячи по фото кріплення там можлимве лише одним способом - прикручується болтом до осі каретки над великою зіркою, виступаючи в ролі 4 зірки.  Напевно вона не плоска і трішки вигнута всередині, щоб огинати виступ шатуна(там де болт)

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 23.04.2009, 12:58:36 ---Ніхера непоняв, то я так порозумнішав чи то ви так потупішали? Судячи по фото кріплення там можлимве лише одним способом - прикручується болтом до осі каретки над великою зіркою, виступаючи в ролі 4 зірки. Як воно може бути ПІД або НАД шатуном? Адже шатун це плече до якого кріпиться педаль.

--- End quote ---

якшо подивись на то шо в мене розлетілось... то воно знаходиться між шатуном і зіркою (за шатуном) і кріпиться до зірки...  а це явно кріпиться до шатуна(перед ним)... в тому місці де прикручується шатун(можливо під ту ж гайку, хоч скорше до неї) замість ковпачка... ти на вото подивись.... просвєтлённий ти наш))

Erazel I-st:
Фото зверху  а не в ізометрії, і його вигини ми можемо небачити, турку ти наш.

teodor4ik:
ладно... давай по іншому... там середина залита? значить крізь неї ніц не пройде? значить воно стоїт поверх всього? бачиш недоліки в залізній логіці? зрештою вечером почуєм...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version