Мандрівки > Заплановані

Реєстрація учасників на "Петриків кросс-кантрі - 2017!"

<< < (3/4) > >>

Ruslan 75:
Доречі погода покищо така специфічна......але завтра має бути сонце... *sunshine*
Хто особливо любить комфортні умови - для того буде лише фотозвіт)
Добре щоб хто буде - то розумів що траса після дощу - і потрібно бути обережним!
такі справи...маєте настрій - чекаємо!!!
вже зустрінемось на старті !
Правил змінювати не будемо!
Тому що в кожного є свої ідеї і побажання і ми взагалі тоді заплутаємось...
Краще змагаємось за раніше встановленими правилами!
До зустрічі на реєстрації!

anticvariat:
одночасний старт на цій короткій і не широкій трасі буде помилкою на мою думку :) по двоє  в самий раз!

Штир:
Був на трасі годину тому. Нікого не зустрів. Проїхав до середини спуску і розвернувся, колеса набрали багнюки, земля дуже сира. Тим хто наважиться поїхати, треба обов'язково мати зубату резину та бажано дискові гальма.

На крутих спусках, особливо перед поворотами треба буди надзвичайно обережним. Навіть не знаю, як там обганяти. Якщо в колію від машини попав, то вже не вигребеш, треба їхати в ній до кінця.

Шкода, що не можна перенести змагання.

Ruslan 75:

--- Цитата: Штир від 24.06.2017, 18:11:36 ---Був на трасі годину тому. Нікого не зустрів. Проїхав до середини спуску і розвернувся, колеса набрали багнюки, земля дуже сира. Тим хто наважиться поїхати, треба обов'язково мати зубату резину та бажано дискові гальма.

На крутих спусках, особливо перед поворотами треба буди надзвичайно обережним. Навіть не знаю, як там обганяти. Якщо в колію від машини попав, то вже не вигребеш, треба їхати в ній до кінця.

Шкода, що не можна перенести змагання.

--- End quote ---

теж з траси недавно прийшов.... Вова і Віталік допомагали розчищати трасу...Володя взагалі з віничком розчищав
траса чиста...так після дощу... на поворотах дійсно стрьомнінько)....але вже як є...розмітка є - також зранку буде стрічка...
ну особливих колій від авто немає але сам релєф траси не міський асфальт....це звичайна лісова дорога...
ок...до зустрічі!!!  ....Костя...та переносити не будемо...бо там інші змгання...ок чекаєм завтра!!!!!!!!!!!

roma_v:
як на мене 4 аматори і 6 еліта-самий раз

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version