Загальний > Справжні велосипедисти

Пянство за кермом велосипеда

<< < (2/3) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Avanar від 16.04.2009, 23:49:25 ---Наступним кроком буде введення транспортного податку і щорічний техогляд велосипедів. Розмір транспортного податку буде обчислятись в залежності від ширини покришки. Задній багажник буде прирівнюватись до автопричепа, (відповідно з реєстрацією).

--- End quote ---

не так... думаю збір варто привязати до рівня шкідливих викидів через вихлопну водія, а ровер з багажником вважати вантажним зі всіма витікаючими...

mlad:
По власному гіркому досвіду скажу таке: рік назад не побачив шлакбаум (якого там не повинно було бути, зі сторони парку навпроти банку Універсальний...) - зломав ключицю... Було випито пива коло 3-х літрів... Шлакбаум якась нерозумна істота пересунула таким чином шо він перегородив тротуар по якому я рухався близько 23-ї години... Був би тревезий - так не розігнався би... Як завжди респект шолому який врятував мою п"яну голову... Від удару відключився на декілька хвилин... Було приємно відкрити очі і побачити компанію молодих людей які пробували мене привести в сидяче положення, після того як стало зрозумілим шо від різкої болі в плечі сісти я не зможу - було викликану швидку (прикололись і сказали шо мене збила машина, після чого швидка опинилась біля мене через 5 хв.)...  Не знаю яким чином але мені вдалося вмовити працівників швидкої завезти мій ровер додому, а вже потім мене, за шо їм щира подяка (є ще нормальні люди)!!! Як потім мені розказала дружина: відкриваються двері, заїжає мій ровер а за ним людина в білому халаті з питанням чи то ваш чоловік на тому ровері їхав )))  :o  потім уточнив, правда, що я живий і здоровий але трішки пом"ятий...
Через 3 тиждня в супереч лікарю сів на ровер... Тепер згадую про той інцедент з посмішкою ну і звичайно помірна доза алкоголю в організмі враз нейтралізує бажання крутити педалі...

bhagavan:
mlad, гарний пост, повчальний )
таких страшилок нам тут на форумі треба побільше у виховних цілях.

Erazel I-st:
Вічно у нас ІТшніків нічого без пива не обходиться  ;D. Я  раз умудрився і на тверезу голову шкакбаум незамітити (в Гідропарку біля станції юних техніків)  :). Так що тут як повезе.

yovan:
в мене своя страшилка),      трапилось  в карпатах,на лижах-після три годинних катань вирішили випити по-чарці коньячка...
      ...завдяки цій чарці в мене пропав страх і мене понесло на закриту трасу.   пильністьі і маневреність була втрачена,

-результат- вибитий великий палець на правій руці, і відломані повністю ручки лижних палиць

ps    :   хоча сайт не лижний ,катання на ровері і лижах чимось схоже :)     бережіть себе :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version